Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, létezhet az hogy nem érdeklem a csajokat (kép)?
Nyilván első sorban lányok válaszát várom, de hát egy fiút sem lehet elítélni, ha akar egy jó osztást szórni másra, hogy miért kérdez ilyen sz*rságokat.
Az összképhez (mármint rólam) mindenképp hozzá tartozik pár dolog
Először is, 17 éves vagyok, és mint talán az a képről is látszik, fiú.
Másodszor, hogy én elég társasági embernek tartom magam, lévén, hogy gyakran vagyok meghívva bulizni barátok által.
A baráti köröm sem túl szűk, a legtöbb csajhoz viszont, akik nem mozgatják meg a fantáziám úgy viszonyulok mint egy sráchoz, lehet elbeszélgetek és poénkodok vele, de ha nem tartom túl jófejnek, akkor nem igazán keresem a társaságát.
Fontos továbbá, hogy nem igazán vagyok kidolgozva felsőtestileg, amiről még a kommentek előtt megjegyezném, hogy igenis változtatni szeretnék.
Szívesen veszem a bunkó, negatív, fikázó kommenteket is, mert mindegyik mélyén van igazság.
De ha lehet csakis a 100%-os tartósítószermentes véleményeteket írjátok le.
Én a helyedben a hajadon változtatnék. Egy kis zselé pl és máris jobb lenne.
F
Ing évente ha kétszer ha van rajtam az elég ritka eset
de OK, vettem :D
Szerintem nagyon szép arcod van és szemed. Tényleg egy jobb frizurával sokat lehetne még javítani. Kicsit hosszabb, vagányabb haj... nem is tudom most mi a trendi a te korosztályodban. Szerintem érdekelnéd a csajokat, inkább te vagy tartózkodóbb, de ha érdekel valaki, akkor sem igazán fejezed ki. akit meg csak az érdekel, hogy ki legyél gyúrva, azzal kapásból ne foglalkozz. Végezetül: Ha hiszed ha nem, még nem maradtál le semmiről :-)
35/N
Szerintem nincs semmi gond a külsőddel, szerintem a hajad sem rossz. ^^
Amúgy te miből gondolod, hogy nem érdekled a csajokat? Mindegyik visszautasított akinél kezdeményeztél?
28/n
Már nem azért, de írtad, hogy téged a legtöbb csaj nem érdekel, és csak haverként tekintesz rá.
Nem lehet, hogy pont a sok barátzónás csaj között vannak olyanok, akiket érdekelnél?
Másrészt meg pont ezen az alapon honnan tudod, hogy te pont ugyanebbe a "nem-mozgatja-meg-a-fantáziámat" csoportba tartozol a legtöbb lánynál.
Szerintem te nem jársz nyitott szemmel a világban, hanem van valami elképzelésed (mit tudom én, nagymellű szőke lány kell nekem, vagy akármilyen) és csak arra koncentrálva semmi mást nem látsz a világból. És ezt nem csak a lányokra, hanem mindenre értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!