Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, létezhet az hogy nem érdeklem a csajokat (kép)?
Nyilván első sorban lányok válaszát várom, de hát egy fiút sem lehet elítélni, ha akar egy jó osztást szórni másra, hogy miért kérdez ilyen sz*rságokat.
Az összképhez (mármint rólam) mindenképp hozzá tartozik pár dolog
Először is, 17 éves vagyok, és mint talán az a képről is látszik, fiú.
Másodszor, hogy én elég társasági embernek tartom magam, lévén, hogy gyakran vagyok meghívva bulizni barátok által.
A baráti köröm sem túl szűk, a legtöbb csajhoz viszont, akik nem mozgatják meg a fantáziám úgy viszonyulok mint egy sráchoz, lehet elbeszélgetek és poénkodok vele, de ha nem tartom túl jófejnek, akkor nem igazán keresem a társaságát.
Fontos továbbá, hogy nem igazán vagyok kidolgozva felsőtestileg, amiről még a kommentek előtt megjegyezném, hogy igenis változtatni szeretnék.
Szívesen veszem a bunkó, negatív, fikázó kommenteket is, mert mindegyik mélyén van igazság.
De ha lehet csakis a 100%-os tartósítószermentes véleményeteket írjátok le.
Szerintem jól nézel ki, tényleg csak a hajadon változtass meg azt az inget ne vedd fel többé:) Ha pár évvel fiatalabb lennék...:)
21/L
Szerintem nagyon jól nézel ki. Bár én nem nagyon szoktam nézni h ki hogyan is néz ki, de te határozottan jól nézel ki. ;) Én inkább a belsõre megyek, mert nem jól akarok kinézni a barátommal, hanem boldog és vidám akarok vele lenni.
Ezt viszont fogadd meg... aki a külsõdért és/vagy a pénzedért szeret, az nem is szeret igazán. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!