A barátnőm szerint gáz ha még nem volt 13 évesen pasim. Szerintem ez hülyeség. Ti véleményetek?
Szerintem az sem gáz ha volt, és az sem ha igen. Számomra az a gáz, ha valakinek azért van, mert a környezetében már mindenkinek van/volt.
Úgy értem, ha van valaki, akivel szeretnél összejönni, akkor ne hagyd ki csak azért, mert még 13 vagy. Ugyanígy lehetsz tőlem 25 éves is, ha nem vágysz pasira, akkor ne legyen csak azért, mert már mindenkinek van vagy volt.
*Szerintem az sem gáz ha NEM volt, és az sem ha igen.
A 'nem' lemaradt bocs.
Ezt nem lehet siettetni. Vannak, akik 12 évesen már nagyon vágynak valakire, akivel járhatnak, másokat ez csak később kezd el izgatni.
Nekem 15 éves koromig meg sem fordult a fejemben, hogy barátot szeretnék. Tök jól elvoltam, és nem is bánom. Még 15 évesen is gyerek az ember, nemhogy 13 évesen. Én akkor még barbiztam :)
Szóval ne foglalkozz azzal, hogy a barátaid mit mondanak. Ameddig belülről nem érzel késztetést rá, addig hagyd a fiúkat. Utána úgyis fogsz még velük vesződni éppen eleget életed során :) Semmiről nem maradsz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!