A barátnőm smárol a pasimmal. Mit csináljak?
Van egy fiú, aki arwgh ... szóal mindenki érti. Már barátkoztunk, meg minden, már majdnem azt hittem, hogy véleg együtt vagyunk, mire látom, hogy a legjobb barátnőmmel smárol ! Mit tegyek ? Szóljak a barátnőmnek, vagy hagyjam el a pasim ? Segítsetek, úgy le vagyok törve :( :'(. De nem is tudnám ott hagyni, hoszen fülig szerelmes vagyok belé !
Help me ! Várom a megmentőimet !
szerintem sose volt a pasid:D gyere inkább sz0pj le
21F
#2 ::DDD
( Ha végeztél a második válaszolónál,akkor jöhetsz hozzám is)
nem jártatok, nem a pasid, tehát azt csinál a barátnőddel, amit akar...
a barátnőd tudta, hogy kavartok? ha igen, akkor a továbbiakban ne nevezd a barátnődnek..
2# ,,,, -.- EZ MÁR NAGYON KIÉHEZETT VADÁLAWT HOGY ILYET ÍRJON.... Nem tudod kiverni ?! Vagy ennyi már nem eélg?! Mennyél inkább diszkóba azt majd ott valaki...
Tisztelt Kérdező : A kiábrándulást meg kell tanúlnod mert ilyen az élet... Sajnos nincs más választás,,, vagy csak az hogy rámászol a pasira de akkor dobod a barátnődet.... VAGY elmondod a barátnődnek hogy ne járjon ilyen pasival mert ez neked kínos vagy mit tudom én... ÉS (ez nem kötelező) rámászol a pasira de akkor titkolnod kell barátnőd elől ,,, ez amúgy egy kicsit patt helyzet...
na szóval, akkor pontosítok :
- már lefeküdtünk ( én hülye )
- a barátnőm tudta
- csak bizonytalan voltam, hogy most tényleg együtt vagyunk
- a többi barátom is azt hitte, hogy együtt vagyunk
- nem szopok le senkit !!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!