Szerintetek van esély?
Figyelt kérdés
Kezdem ott, hogy én 15F ő 16L. Egy suliba járunk, ő 10, én 9. osztályba. Naponta látjuk egymást, közel van a termünk.
Nagyon szép lány, de még sose beszéltem vele élőben. Facebookon beszéltünk, de nem merem elhívni sehova, félek a visszautasítástól, meg egy kicsit önbizalomhiányos vagyok az orrom miatt. Szerintetek hívjam el vhova? Nem beszéltünk sose élőben.
2013. dec. 10. 17:54
1/5 Dwight Schrute válasza:
előbb talán beszélj vele a suliban, aztán ha úgy érzed kedvel, akkor hívd el
2/5 A kérdező kommentje:
és csak így menjek oda és támadjam le vagy mi?
2013. dec. 10. 17:58
3/5 anonim válasza:
Először is menj oda élőben dumálni, eleg csak keves idore de legalabb probald meg. Mikor masodjara mesz oda hozza, kerdezd meg hogy van e kedve talalkozni sulin kivul valahol, vagy menjetek mondjuk moziba, mert ott ha nagyon zavarba vagy nem latszik a fejed meg nem kell sokat dumalni ha nem lenne tema, bar elotte es utana kell. (Utanna lehet legalabb a filmrol)
4/5 anonim válasza:
Ne támadd le csak beszélgess vele
5/5 anonim válasza:
én is 10.es vagyok és van szerintem simán lehet, hogy van esélyed..próbáld meg ;) baj nem lehet belőle, max nem megy el, de nem hiszem hogy leégetne, gondolom nem olyan..vagy de? de szerintem próbáld meg! Majd írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!