Ha te egy félénk, visszahúzódó lány lennél hogyan reagálnál egy szintén félős fiú kezdeményezéseire?
Figyelt kérdés
Például ha egyszer az a fiú az összes bátorságát összeszedve, személyesen el mert hívni randira de te visszautasítottad, mert nagyon izgult és ezért elég szerencsétlenül sikerült az egész, akkor ő már végleg eláshatja magát nálad?
Esetleg ha idővel interneten (facebook-on) keresztül próbálná veled felvenni ismét a kapcsolatot adnál neki még egy esélyt?
22/f
2013. dec. 9. 15:14
1/7 anonim válasza:
Ha nekem is tetszik, akkor igen :)
2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már de eddig semmi...:(
2013. dec. 9. 15:16
3/7 anonim válasza:
Halott az ügy... és ne az fb-t használjátok már erre! menj oda hozzá az életben!!
4/7 anonim válasza:
nincs is rosszabb mint ként önbizalom hiányos ember kapcsolata, komolyan mondom, szörnyű
17/F
5/7 A kérdező kommentje:
Csak ritkán találkozunk, akkor is a zsúfolt buszon szoktunk utazni és amint leszállunk ő siet a dolgára.
2013. dec. 9. 15:27
6/7 anonim válasza:
én adnék neki egy esélyt
ha látod rajta,h tetszel neki, akkor nyugodtam próbálkozz még
7/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem látom, hogy tetszenék neki... mindegy, akkor sem adom fel...
2014. jan. 8. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!