Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vékony lányoknak tetszenek a...

Vékony lányoknak tetszenek a vékony pasik?

Figyelt kérdés
Mindig csak a husis lányok vannak oda értem.

2013. dec. 10. 15:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, még annyi, hogy tényleg sok vékony srác udvarolt nekem, valamiért azt hitték, hogy nálam van esélyük, nem tudom, miért. De hamar rájöttek, hogy ez nem így van. Egy férfi ne legyen már pálcika, könyörgöm! Jó, biztos van, aki egészségügyi okok miatt nem tud változtatni az alkatát, de ez minimális százalék.
2013. dec. 10. 15:39
 12/19 anonim ***** válasza:

11.

Jó de a vékony gebe és a vékony izmos között is van különbség nem?!

2013. dec. 10. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:
12-es, igen, van.
2013. dec. 10. 15:42
 14/19 anonim ***** válasza:
De akkor a vékony izmos tesz is azért,hogy ne az a nyegle ropi legyen!
2013. dec. 10. 15:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Igen, aki izmos, legalább tesz érte valamit. A többi meg ízlés kérdése. Mert ettől függetlenül ez az alkat sem tetszik mindenkinek. Nekem pl. mindenképp a nagyobb darab pasik tetszenek, de több ismerősöm van, akiknek meg pont a vékony izmos.

Viszont ha valakinek esetleg az a problémája magával, hogy vékony ÉS izomtalan, azért az izomtalanságon lehet változtatni.

2013. dec. 10. 15:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát ezt nem hinném,én magas vékony srác vagyok,és nem kellek egyáltalán se a vékony lányoknak,se semmilyennek igazából.

És bizony genetikám miatt vagyok ilyen,gyúrással sem sikerült semmi eredményt felszednem,pedig próbálkoztam vele.Edzeni pedig itthon edzek magamra,szóval az izommal nincs túl nagy gond,az valamennyire kialakul.bár lassan az is,de nem baj.

2013. dec. 10. 16:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Sajnos a lányok még mindig nem fogták fel, hogy vannak olyan fiúk, akiknek egyszerűen ilyen a genetikája. ÉN is jártam kondizni rengeteg pénzt csesztem el kajára, tömegnövelőre és edzésre, kondibérletre és két kilót tudtam csak felvenni, amint abbahagytam azt az életmódot, mert már pénzben nem bírtam fizetni, akor vissza is fogytam és most vagyok, kb. 168centi és 53kg. Amelyik lány nem tud így elfogadni az nem is érdemel meg, én már rájöttem. Szerencsére sok tini lánynak bejövök, cukinak tartanak, úgyhogy a többi nő le van szarva, rinyáljatok csak, hogy nagy melák kell nektek, én nem fogok egy nőnek sem megfelelni többet, megfogadtam. Az embernek van nagyobb gondja is, annál, hogy éppen nincs kigyúrva, például, hogy ki tudja fizetni a havi számláit. Ezen gondolkozzatok el, inkább!
2013. dec. 10. 21:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja persze, az a fránya genetika... Jó, talán egy-két százalékban igaz is, de kb. annyiban, mint aki betegség miatt kövér és nem igazán sikerül lefogynia, a nagyobb része meg kifogás.

Ha valaki jól érzi magát a bőrében soványan, vagy kövéren, azzal semmi baj nincs, csak ha elégedetlen, nyafog miatta de nem tesz ellene. (Tényleg kivéve azt a néhány százalékot, akinek nem inge ne vegye magára)

De ettől még akinek nem fognak megtetszeni a soványak, (vagy a kövérek), nem fognak hozzájuk külsőleg jobban vonzódni, mert "jaj, szegényke biztos genetikailag ilyen".

Nem mondom, lehet akkora lelki vonzalom, szerelem, hogy a külsőségek eltörpülnek mellette és már nem számítanak, én is éltem már át ilyet.

De az igazság az, hogy ismerkedéskor általában az emberek olyanokat részesítenek előnyben, akiket azért valamennyire vonzónak is találnak.

2013. dec. 10. 21:41
 19/19 anonim válasza:

168 cm 53 kg az lanyba fiuba is vekony

Nem anerox de mindenkepp vekony testalkat az egyszer biztos

2014. ápr. 11. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!