Vékony lányoknak tetszenek a vékony pasik?
11.
Jó de a vékony gebe és a vékony izmos között is van különbség nem?!
Igen, aki izmos, legalább tesz érte valamit. A többi meg ízlés kérdése. Mert ettől függetlenül ez az alkat sem tetszik mindenkinek. Nekem pl. mindenképp a nagyobb darab pasik tetszenek, de több ismerősöm van, akiknek meg pont a vékony izmos.
Viszont ha valakinek esetleg az a problémája magával, hogy vékony ÉS izomtalan, azért az izomtalanságon lehet változtatni.
Hát ezt nem hinném,én magas vékony srác vagyok,és nem kellek egyáltalán se a vékony lányoknak,se semmilyennek igazából.
És bizony genetikám miatt vagyok ilyen,gyúrással sem sikerült semmi eredményt felszednem,pedig próbálkoztam vele.Edzeni pedig itthon edzek magamra,szóval az izommal nincs túl nagy gond,az valamennyire kialakul.bár lassan az is,de nem baj.
Ja persze, az a fránya genetika... Jó, talán egy-két százalékban igaz is, de kb. annyiban, mint aki betegség miatt kövér és nem igazán sikerül lefogynia, a nagyobb része meg kifogás.
Ha valaki jól érzi magát a bőrében soványan, vagy kövéren, azzal semmi baj nincs, csak ha elégedetlen, nyafog miatta de nem tesz ellene. (Tényleg kivéve azt a néhány százalékot, akinek nem inge ne vegye magára)
De ettől még akinek nem fognak megtetszeni a soványak, (vagy a kövérek), nem fognak hozzájuk külsőleg jobban vonzódni, mert "jaj, szegényke biztos genetikailag ilyen".
Nem mondom, lehet akkora lelki vonzalom, szerelem, hogy a külsőségek eltörpülnek mellette és már nem számítanak, én is éltem már át ilyet.
De az igazság az, hogy ismerkedéskor általában az emberek olyanokat részesítenek előnyben, akiket azért valamennyire vonzónak is találnak.
168 cm 53 kg az lanyba fiuba is vekony
Nem anerox de mindenkepp vekony testalkat az egyszer biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!