Vékony lányoknak tetszenek a vékony pasik?
Figyelt kérdés
Mindig csak a husis lányok vannak oda értem.2013. dec. 10. 15:24
1/19 anonim válasza:
nekem igen :) nem zavaró számomra a testalkat :)
2/19 anonim válasza:
nekem tetszenek, én 52 kg vagyok, és 164 cm, a párom pedig 185 cm, és 75 kg.
3/19 anonim válasza:
Általában átlagos vastagságú lányokkal jönnek össze a vékony pasik, ha van valamiféle igénye a vékony srácoknak. persze mindig vannak kivételek zsírpacal is tetszik némelyik férfinek akár vékony akár átlagos akár kövér. de nekem nem kéne átlagosnál zsírosabb nő már bocsánat (és elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam) persze az nem baj ha töltött galamb, csak ne legyen rajta sok felesleg!
és igen általában a vékony srácok tetszenek a molettebb nőknek, mert félig-meddig irigyek is a vékonyságára.
4/19 anonim válasza:
3-as ennél nagyobb baromságot még nem olvastam ebben a hónapban!
6/19 anonim válasza:
Nekem soha nem tetszettek. Egy férfi legyen nagydarab, erős kicsit pocakos, macis. Nekem soha nem kellett volna vékony pasi. De biztos vannak olyanok, akiknek pont ők tetszenek.
7/19 Kovács Laci 88 válasza:
3-asnak nagyon is igaza van.
8/19 A kérdező kommentje:
hát nemtudom, értem mindig husosabb nő odavan, minél kövérebb annál inkább látom a szemében, hogy megenne...
2013. dec. 10. 15:38
9/19 A kérdező kommentje:
és néha engedek a csábításnak :)
2013. dec. 10. 15:38
10/19 anonim válasza:
168 cm és 53 vagyok.Ez nem számít vékonynak,de nemrég kezdtem el fogyózni.
A vékony és magas pasikat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!