Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok,8 álltalános végzettség...

Lányok,8 álltalános végzettségű, de magas és izmos (kondi) sráccal, akinek pénze és autója is van, mert az apukája vett neki összejönnétek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 15:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Lyön a fullyogás.......

Ha lyó izmos vagy, és a Lambo is úly, lesz malyd csaly is, ne aggódly.

2013. dec. 10. 16:19
 12/18 A kérdező kommentje:
Jóvan, anya nem kell cikizni a helyesírásom mondtam hogy nincsen flancos érettségim...
2013. dec. 10. 16:43
 13/18 anonim ***** válasza:
És érettségi nélkül nem lehet helyesen írni?
2013. dec. 10. 16:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Mivel nem tanultam tovább, sejthető hogy álltalánosban is szartam tanulni, nemhogy még utána... Egyébként talán még nem is lenne annyira vészes ha tudnám a j és ly betűs szavak helyesírását...ilyen tollbamondásokból mindig egyes voltam, ez van.
2013. dec. 10. 17:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem lennék erre büszke...
2013. dec. 10. 19:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Szégellem is magam hogy ilyen iskolázatlan hülyegyerek lettem, te meg örülj neki hogy ilyen inteligens vagy
2013. dec. 10. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Én intelligens vagyok, több nyelven is jó a helyesírásom, viszont pénzem nincs, meg kocsim se, izmos sem vagyok. Ebből sejthető, hogy barátnőm sincs, és 29 éves korom ellenére sosem volt.

Ezeket összevetve úgy látom, neked nagyobb esélyed van barátnőt szerezni.

2013. dec. 10. 20:24
 18/18 A kérdező kommentje:

Ha minket ketten összegyúrnának, akkor az így keletkező lény talán! Tudna barátnőt szerezni...

Én meg hiába nézek ki akárhogy, ha nincs kisugárzásom, nem tudok "pimasz" lenni, kétértelműen beszélni, nem tudom megnevettetni őket..nem vagyok bulizós, nincsenek haverjaim, baráti köröm..innentől kezdve kitörölhetem a seggem a pénzemmel meg a kocsimmal meg a 40-es bicepszemmel is...Nem vagyok úgymondd menő. Inkább ilyen apás stilusú vagyok már 21 évesen is....talán az a legnagyobb baj hogy nem tudok beszélgetni és nem is szoktam beszélgetni senkivel csak erre a szánalmas oldalra merem kiírni gondolataim...

2013. dec. 10. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!