Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tovább? Mit próbálhatné...

Hogyan tovább? Mit próbálhatnék még ki?

Figyelt kérdés

Pár éve elkezdtem edzeni (súlyzós edzéseket végezni). Szépen meg is lett a gyümölcse + ahogy tömegeltem az arcom is kicsit megváltozott. (már nem vékony kisfiús arcom van)

És egyéb tekintetben is látszódik, hogy elkezdtem érni. Pl. már 2 éve dolgozok, és a munkám valamint a tudat, hogy dolgozok meghozott egyfajta magabiztosságot. Amúgy is kommunikatív típus vagyok, most már végre ki merem magam fejezni, nem izgulok hogy jajj mit szólnak hozzám stb. ez vonatkozik a gesztikulálásra a mimikára és a fizikai érintkezésre is.

Régebben még gátlásos voltam, nem szerettem a társas szituációkat, szégyenlős is voltam.

Akkor erre fogták, hogy ezért nincs barátnőm. (ezért nem érdeklem a lányokat)

Tehát azt hinné az ember, hogy előnyömre változtam. 70 kilós félénk fiúból, 85 kilós (nagyon kevés zsírral) érett gondolkodású férfivé váltam.

Viszont ugyanúgy ahogy akkor, most sem vagyok sikeres a lányoknál.

Fél év után a hétvégén randiztam először, és magam is meglepődtem, hogy mennyivel másképp viselkedek egy randin, mint 2-3 vagy akár 1 évvel ezelőtt is!

Akkor sokszor elégedetlen voltam magammal randi után, mert kívülről mindig láttam a hibáimat.

Viszont most ezeknek a hibáknak nyomuk sem volt. Sokszor nevettünk, fesztelenül beszélgettünk, többször megérintettem, átkaroltam stb.

Természetesen később visszautasított (hiába beszéltünk meg újabb randit személyesen, úgy látszik szemtől szemben nem mert visszautasítani. pedig egyáltalán nem haraptam volna le a fejét, mert higgadt, nyugodt ember vagyok)

Akkor valószínűleg mégiscsak az arcommal van a gond? (nem vagyok ugyan ronda, de címlap fiú sem. átlagos arcom van)

És ez ennyire számít a korosztályomnál? (20-26-ig)

El kell fogadnom, hogy én ilyen vagyok és egyedül kell boldogulnom?

Amióta elkezdtem újból társat keresni egy viszonylag hosszú kihagyás után, azt tapasztaltam, hogy nem az előnyömre változtam.

Pedig belül úgy érzem, hogy igen, hiszen magabiztosabb lettem, mint régebben és ezzel együtt többet merek nevetni, de ugyanúgy tudok komoly témákról beszélgetni.

A testemet is előnyömre formáltam.

Nem értem...

2013. dec. 9. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem jöttél be annak a csajnak, bumm. Nem kell ezen ennyit rinyálni.
2013. dec. 9. 18:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Csak gyanítom, hogy ugyanott folytatom, mint ahol abbahagytam.

Annyi különbséggel, hogy akkor rá lehetett fogni a gátlásosságomra. Most mire lehet?

2013. dec. 9. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy NEM JÖ9TTÉL BE NEKI. Pont. Mit nem értesz meg ezen??? Nem az első randin találja meg az ember élete szerelmét.
2013. dec. 9. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mégis tulságosan meg akarsz felelni a csajoknak, amit te lehet észre sem veszel.Ne hogy azt hidd, hogy mindenki a kigyurt fickókat szereti.

Vagy az is lehet, hogy magasra teszed a mércét!

2013. dec. 9. 18:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké. A 10. visszautasítás után is ezt fogod mondani?
2013. dec. 9. 18:59
 6/8 anonim válasza:
Kitartás, majd eljön az a lány, akinek kivülről és belülről is tetszel. Ne add fel! Ismerkedj továbbra is.
2013. dec. 9. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Bocs a kérdésért, de mennyire emlegetted az edzést?

Mert nekem volt olyan exem, aki mikor rákapott az edzésre, másról se bírt beszélni, és egyszerűen kiakasztó volt.

Komolyan!

2013. dec. 9. 19:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem róla. Csak annyit, hogy felhozta (mert azt mondta látszik rajtam), erre meg mondtam, hogy "igen, súlyzózok"
2013. dec. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!