Miért fordítja el állandóan a fejét a fiú, amikor szemezünk? Pedig nem félénk típus. És ezt eljátsszuk 20szor, mert újra és újra visszanéz. De akkor meg minek? 20/L ő meg 23/F
Figyelt kérdés
Abszolút nem vagyok rámenős, sem tolakodó. Ő meg alapból tökre nyitott meg laza. Nem értem, h akkor szemezéskor miért ő kapja el először a tekintetét?? Aztán 5 másodperc után újra rámnéz. És ez megy egész este. Mire én lesütném a szemem, ő már megteszi.:D Lehet, h nem tetszem neki? Akkor meg miért néz újra és újra vissza? :D Nem értem.2013. dec. 8. 19:36
11/20 A kérdező kommentje:
jahajj ez nem prűdség...
köszönöm amúgy az eddigi normális válaszokat :)
2013. dec. 8. 19:50
12/20 anonim válasza:
Nem harcoltal ki semmit? Akkor neked kuss van asszony menj haza mosogatni..
13/20 A kérdező kommentje:
:D atyaég utolsó... amúgy nem lenne semmi bajom a háztartásbeliséggel és ha szeretném a férjemet, szívesen dolgoznék helyette is otthon, míg ő pihen. :) ezt add össze.
2013. dec. 8. 19:54
14/20 anonim válasza:
Akkor szard le a nyuszi gyereket, mondd meg hova jársz és szívesen kezdeményezek :D
15/20 A kérdező kommentje:
:DD Az a baj, h tetszik a nyuszi srác, de méltányolom a pálfordulásodat.
2013. dec. 8. 19:58
16/20 anonim válasza:
Ha meg tetszik, akkor menj oda hozzá, nem randizni kell elhivnod, csak egy zsebkendőt kérned tőle vagy bármi hülyeség, ha meg így sem kezdeményez, akkor meg lépj túl rajta lehet nem akar tőled semmit, csak azért néz néha mert nem vagy éppen csúnya :D
17/20 A kérdező kommentje:
:) Párszor már váltottunk néhány szót. Ez a bajom. Mindketten tudjuk mi van, de olyan hülye helyzet. Hát nem tudom, akkor ha nem akar semmit, akkor minek fájdítja a szívem.
2013. dec. 8. 20:06
19/20 anonim válasza:
nekem is volt ilyen kb ennyi idősen mint te...az is ugyanúgy nézett de odajönni meg cseszett pedig nagy vagánynak látszott. mi ugyanezt csináltuk, hogy csak néztük egymást meg folyton mi is ekaptuk a tekintetünk és csak szégyenlősködtünk, mire én meguntam és odamentem próbálkozni..persze az meg ennyit ért, hogy a srác bezárkózott...sok pasi hiába tűnik nyitottnak nyuszi és kész...de így utólag annyit tudok mondani a magam hibáján, hogy nem kell neked odamenni,csak keltsed fel a figyelmét nézzed,ne kapjad el a szemedet ha rádnéz hanem csalogassad vele oda!
20/20 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm a válaszokat! :) Mindegy, én szeretem nézni, mert jó érzés, ha nem is kihívóan, de továbbra is nézegetni fogom. :D
2013. dec. 8. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!