Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért fordítja el állandóan a...

Miért fordítja el állandóan a fejét a fiú, amikor szemezünk? Pedig nem félénk típus. És ezt eljátsszuk 20szor, mert újra és újra visszanéz. De akkor meg minek? 20/L ő meg 23/F

Figyelt kérdés
Abszolút nem vagyok rámenős, sem tolakodó. Ő meg alapból tökre nyitott meg laza. Nem értem, h akkor szemezéskor miért ő kapja el először a tekintetét?? Aztán 5 másodperc után újra rámnéz. És ez megy egész este. Mire én lesütném a szemem, ő már megteszi.:D Lehet, h nem tetszem neki? Akkor meg miért néz újra és újra vissza? :D Nem értem.

2013. dec. 8. 19:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak játszik veled!
2013. dec. 8. 19:38
 2/20 anonim ***** válasza:
Én már ezek után abbahagynám vele a szemezést. És ha akar valamit majd odajön. De szórakoztató lehet. :D
2013. dec. 8. 19:40
 3/20 anonim ***** válasza:
24%
Mit lehet ennyit szenvedni egy nezesen? Ha érdekel és ő nem lép, akkor lépj te, ha meg nem érdekel annyira akkor szard le..
2013. dec. 8. 19:40
 4/20 A kérdező kommentje:

:S gondolod?

azt elfelejtettem, h már mosolyogtunk is egymásra és hogy ez többször előfordult már.

2013. dec. 8. 19:41
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem fogok lépni, ő a fiú. Akkor inkább hagyom. Adom a jeleket, aztán ha nyuszi, azzal nem tudok mit csinálni. Csak nem értem miért csinálja, ha nem tetszem neki.
2013. dec. 8. 19:42
 6/20 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tetszel neki de nem lát benned semmi extrát ami miatt lépni akarna, ha nagyon érdekel, menj oda hozzá szolitsd le.
2013. dec. 8. 19:43
 7/20 anonim ***** válasza:
Kiharcoltátok az egyenjogúságot vazze. Ha nem mész oda hozzá, akkor nem is érdemled őt meg. Ennyit erről.
2013. dec. 8. 19:44
 8/20 anonim ***** válasza:
bejöttök egymasnak!ha ö nem lep,lepj te.en sem birok soka szemezni :) 23/f
2013. dec. 8. 19:44
 9/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, nekem már volt olyan bnom aki külsőre bejott de először látszatra semmi nem fogott meg benne, észrevette h bejön nekem odajott és amikor dumaltunk akkor jöttem rá, hogy nem csak külsőre szimpatikus. Én tutira nem mentem volna oda hozzá és nem azért mert nyuszi vagyok, csak épp nem fogott meg annyira.. Ha te ennyire prűd vagy, h nem lépsz egyszer sem, a te bajod..
2013. dec. 8. 19:48
 10/20 A kérdező kommentje:
Én nem harcoltam ki semmit, félreértés ne essék. De azt egy fiú se várja, hogy én fogom majd elhívni randira. Nem azt mondom, h nem kezdeményezek, de azért nem én fogom megtenni az első lépést, pláne, ha ő amúgy sokkal nyitottabb mint én!
2013. dec. 8. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!