Van itt olyan lány akinek nem számítanak a külső tulajdonságok, és egy nagyon ronda palival is tudna komolya kapcsolatot létesíteni? 20/F Budapest
Tudom, ez egy rohadt nagy közhely, de mindenkinek más a szép... persze vannak olyan arcok, amelyektől elég erőteljesen undorodnak sokan, de hiszem, hogy te nem ezek közül való vagy (itt most durva bőrbetegségekre gondolok meg félig leégett arcokra). Próbálkozz tovább sztem (de ne minden mozgó nőnemű lénynél azért meg olyanoknál, aki alig tetszik, mert a lányok sem hülyék, és elég szar érzés, ha egy buliban mondjuk dumál egy srác 10 csajjal, és kb. ha ló nincs, szamár is jó módon megy oda hozzájuk vki). Meg esetleg nézd meg, jó-e a hajstílusod, elég jól ápolod-e a bőröd, jól öltözködsz-e (nem úgy értem, hogy trendin, hanem hogy stílusosan).
Amúgy az én vőlegényem olyan, hogy nyilván megfogott benne vmi, de közben meg tudom, hogy nem az a hellllyespasiiiii, akiért minden lány odavan, sőt sokan tuti lerondáznák. De közben nekem meg tetszik :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!