Tényleg nagyon hasonlítok az Éjjelnappal Budapestből a Lalira?
Figyelt kérdés
Van 1-2 Fiú és Lány akik az iskolában folyton azt mondják rám hogy Lali. Tényleg annyira hasonlítók az Éjjelnappal Budapestből a Lalira? Csak azért kérdem mert folyton így hívnak. :( [link] 2013. szept. 23. 22:47
2/19 anonim válasza:
Jaj... Hogy lehet ilyen szart nézni...
5/19 A. Bundy válasza:
azta k* rva élet mintha egy döglött mókus lenne a haja helyett a képen a csávónak, hogy a rohadt életbe került az oda?
6/19 anonim válasza:
nem nézem, de a lali tudom, hogy ilyen göndörhajú, szerintem azért hívnak téged is úgy, mert neked is göndör.
7/19 -=Koldus=- válasza:
Nem éppen pozitívum, ha ahhoz a retardálthoz hasonlítanak.
A képet elnézve meg, te jó isten xD
8/19 anonim válasza:
szerintem a hajad be daueroltatni kéne mert így úgy nézel ki mint akit megkergetett egy kancás tornádó.
9/19 anonim válasza:
A hajaddal kéne valamit csinálni.
Vagy venni egy sapit :D
10/19 anonim válasza:
Sajnállak, hogy egy ahhoz a szégyenhes hasonlítanak. :/
A hajad miatt gondolom, az arcod cseppet sem haonlít rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!