Valaki elmondaná hol lehet ismerkedni, pasizni? A társkeresők elég bénák és veszélyesek ugy-e? 19 vagyok és még soha nem volt barátom. és még csokolózni se csokolóztam. Lúzer vagyok.
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 19:32
21/22 anonim válasza:
Élvezd az életet, mosolyogj, légy kedves, nyitott, vidám és hamarosan rád talál a szerelem.
Ha görcsösen akarsz valamit, az nehezebben jön össze.
Járj társaságba, ismerkedni akárhol, de akárhol lehet!
És a fiú majd kezdeményezni fog!
22/22 anonim válasza:
Én pl. 21 éves lány vagyok és az összes eddigi barátomat neten ismertem meg.Első 9-10 hónapig tartott,másik egy évig,szóval viszonylag szerencsés vagyok.Mostani barátomat szintén ott ismertem meg és lassan fél éve együtt vagyunk.Élőben meg nem vagyok képes ismerkedni,mert hála az otthoni légkörnek is,tökéletesen alkalmatlanvagyok arra,hogy elfogadjam magam,olyannak,amilyen vagyok és félek,élőben,nuku előismerettel bárki kiábrándulna belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!