Valaki elmondaná hol lehet ismerkedni, pasizni? A társkeresők elég bénák és veszélyesek ugy-e? 19 vagyok és még soha nem volt barátom. és még csokolózni se csokolóztam. Lúzer vagyok.
Nem alkalmi pasit akarok akivel csak szexelek és semmi egyéb...
Mit írjak magamról?
Rövid barna hajam van. Kedvenc színem a piros :))Kedvenc bandám a Paramore,Green Day, Coldplay, The Script, The Fray, One Republic, Passanger, Maroon5 ezeken kivűl szeretem a a mai pop zenéket, és az olyan zenéket amiknek van mondanivalójuk. Szeretek olvasni is, a sulis könyveket sose olvasom el :)) :( Szeretem a csokit,szeretek sétálni, fotózni,gépezni, videót késziteni, rajzni annak ellenére,hogy nincs nagy tehetségem, főzni, filmet nézni. Szeretek sportolni is de a tesi órákat utálom....Nagyon szeretek nyaralni utazni. Szeretek beülni egy kávézóba a tesómmal forrócsokizni. Szerintem fontos a, hogy jól csinosan öltözködjuk, de nem vagyok az a cicababa aki leszolmásokat a ruhája miatt...nem mindenkinek telik drága és márkás ruhákra...
A társkeresőkkel az a baj hogy nagyon sok ember szexpartner keresőnek használja. Illetve valótlan dolgokat állítanak magukról és ezért veszélyes. (tisztelet a kivételnek ami nagyon kevés ) Mindezek ellenére én is egy ilyen oldalon ismertem meg a párom. Az fogott meg benne hogy a 2. mondata nem a szexről szólt. 1 hónapig beszélgettünk mire először találkoztunk. Már 3 hónapja együtt vagyunk és imádjuk egymást. Viszont a Te korodban főleg nem ajánlom a társkeresőt. Menj barátokkal sétálni,moziba,bulizni és még sorolhatnám. Bárhol lehet ismerkedni csak legyél nyitott és közvetlenebb.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!