Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki elmondaná hol lehet...

Valaki elmondaná hol lehet ismerkedni, pasizni? A társkeresők elég bénák és veszélyesek ugy-e? 19 vagyok és még soha nem volt barátom. és még csokolózni se csokolóztam. Lúzer vagyok.

Figyelt kérdés

2013. dec. 6. 19:32
1 2 3
 11/22 Költőnő? ***** válasza:
szabadtéri szórakozóhelyek. Ott vhol mindig oldottabbak az emberek. Tudom, arra, h az időjárás is alkalmas legyen, még várni kell, de mire leérettségizel az idő is jó lesz, aszt gó ki a szabadba :D
2013. dec. 6. 20:11
 12/22 A kérdező kommentje:

Nem alkalmi pasit akarok akivel csak szexelek és semmi egyéb...

Mit írjak magamról?

Rövid barna hajam van. Kedvenc színem a piros :))Kedvenc bandám a Paramore,Green Day, Coldplay, The Script, The Fray, One Republic, Passanger, Maroon5 ezeken kivűl szeretem a a mai pop zenéket, és az olyan zenéket amiknek van mondanivalójuk. Szeretek olvasni is, a sulis könyveket sose olvasom el :)) :( Szeretem a csokit,szeretek sétálni, fotózni,gépezni, videót késziteni, rajzni annak ellenére,hogy nincs nagy tehetségem, főzni, filmet nézni. Szeretek sportolni is de a tesi órákat utálom....Nagyon szeretek nyaralni utazni. Szeretek beülni egy kávézóba a tesómmal forrócsokizni. Szerintem fontos a, hogy jól csinosan öltözködjuk, de nem vagyok az a cicababa aki leszolmásokat a ruhája miatt...nem mindenkinek telik drága és márkás ruhákra...

2013. dec. 6. 20:51
 13/22 A kérdező kommentje:
Ja és kiváncsi természetű vagyok, kissé félénk és halgatag, de ugyanakkor kedves és segítőkész.
2013. dec. 6. 20:53
 14/22 Költőnő? ***** válasza:
teljesen rendben vagy
2013. dec. 6. 20:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nekem se volt még, én is keresem de valahogy nem sikerül rátalálnom az ideális pasira. :( 20/N
2013. dec. 7. 11:13
 16/22 anonim ***** válasza:
nehezen hiszem el,h soha senkid nem volt.de ha így van,szerintem az se gáz.megkérdezhetem h hol laksz? :)
2013. dec. 7. 17:30
 17/22 A kérdező kommentje:
Erdély
2013. dec. 8. 14:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Veszprém megyétől picit messze vagy xD
2013. dec. 8. 14:08
 19/22 anonim ***** válasza:

A társkeresőkkel az a baj hogy nagyon sok ember szexpartner keresőnek használja. Illetve valótlan dolgokat állítanak magukról és ezért veszélyes. (tisztelet a kivételnek ami nagyon kevés ) Mindezek ellenére én is egy ilyen oldalon ismertem meg a párom. Az fogott meg benne hogy a 2. mondata nem a szexről szólt. 1 hónapig beszélgettünk mire először találkoztunk. Már 3 hónapja együtt vagyunk és imádjuk egymást. Viszont a Te korodban főleg nem ajánlom a társkeresőt. Menj barátokkal sétálni,moziba,bulizni és még sorolhatnám. Bárhol lehet ismerkedni csak legyél nyitott és közvetlenebb.

40/N

2013. dec. 12. 19:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Előző: bárhol... :)) Sose voltál falusi. ;) Ha igen, akkor tősgyökeres voltál, nem pedig "gyütt-ment"... Utóbbiakat kirekesztik, sok faluban.
2013. dec. 13. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!