Valaki elmondaná hol lehet ismerkedni, pasizni? A társkeresők elég bénák és veszélyesek ugy-e? 19 vagyok és még soha nem volt barátom. és még csokolózni se csokolóztam. Lúzer vagyok.
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 19:32
1/22 anonim válasza:
Ha férfi lennél, tudnám ajánlani a kiskutyát, vagy gyereket. Azokra buknak a nők. De most így konkrétan nem tudom, hol tudnál. Gyakorlatilag bárhol, nincs tudomásom arról, hogy el lenne szeparálva a két nem.
2/22 anonim válasza:
Bizony lúzer vagy, ásd el magad:D
4/22 anonim válasza:
Nyomass nekem egy Facebook linket privátban. Ha szimpi leszel írok neked ott!
5/22 anonim válasza:
Sportolj valamit vagy találj ki valami hobbit amit másokkal is tudsz csinálni, esetleg bulikban bár ez elég két esélyes dolog. Suliban/munkahelyen, meg a társkeresők sem annyira veszélyesek csak ismerd meg az embert mielőtt találkozol vele ne csak úgy hirtelen felindulásból. Ha nem szimpatikus akkor mondj nemet neki aztán kész. (Attól, hogy 19 évesen nem volt még barátod nem vagy lúzer, meglepődnél milyen sokan vannak így.)
7/22 A kérdező kommentje:
lány vagyok. most vagyok végzős a gimivel és az érettségi miatt nem nagyon van időm hobbikra :(
2013. dec. 6. 19:42
9/22 anonim válasza:
az érettségi miatt ne aggódj, az csak jót fog tenni ha a tanulás mellett le tudod kötni magad valamivel
10/22 anonim válasza:
Akkor pasizni hogy lenne időd? Alkalmit meg nehogy ne találj már. Lassan elbotlik egy lány és nem felsegítik hanem megdugják a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!