Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt szép, kedves lányok?

Vannak itt szép, kedves lányok?

Figyelt kérdés

2013. dec. 6. 16:26
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

1. Beszélj szépen egyesszámban! Köszipuszi.

2. Ne degradáljuk az ovisokat azáltal, hogy ezt az egészet hozzájuk hasonlítjuk... Szerintem szimplán agyilag defektes, beteg az, aki kép, és bármilyen leírás nélkül (szóval frankón a semmiből) véleményt alkot a másik külsejéről.

2013. dec. 7. 01:11
 42/42 anonim ***** válasza:

Én nem kívánom folytatni ezt a magasröptű beszélgetést veletek. Van ennél fontosabb dolgom is. Tegnap csak unatkoztam a buszon.

1.) Nem vagyok az édesed.

2.) Már megint ti ítéltek el engem alaptalanul.

3.) Nem vágok vissza nektek semmilyen frappáns válasszal. Nektek csak az online világ adta "sikerélmény" jutott, well let it be, örülök az örömötöknek. :)

4.) Ha tudnád definiálni azt a szót, hogy tapasztalat, akkor feltudnád fogni azzal a icike-picike agyaddal, hogy miért állítom azt, hogy minden lány ronda itt.

További kellemes társalgást. ;)

2013. dec. 7. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!