11/42 anonim válasza:
Én ilyen vagyok és imádom a szexet!
16L
12/42 anonim válasza:
És az a kettő tényleg szép volt?
#10, és te szép vagy?
13/42 A kérdező kommentje:
10-es engem is érdekelne.
11-es te meg egy kis amatőr troll vagy :D
2013. dec. 6. 16:39
14/42 anonim válasza:
Akiknek eddig küldtem képet, azok mind azt mondták, hogy szerintük szép, bájos lány vagyok. Élőben sem kapok negatív kritikákat a külsőmre.
15/42 anonim válasza:
Hát ezt én nem tudom elhinni, #10-es. :(
16/42 anonim válasza:
Akkor ne hidd :) sok értelme volt rákérdezned...
17/42 A kérdező kommentje:
Én hiszek neked, de be is bizonyíthatnád. :D Minden 2. lány írta, hogy mások szerint szép, aztán volt egy-két durva eset is.
2013. dec. 6. 16:48
18/42 anonim válasza:
Nem fogok semmit sem bizonygatni, itt is csak annak küldtem képet, aki kiérdemelte.
De egyébként én ugyan ezt eltudnám mondani az itteni fiúkról... sok pasi itt tyűű de helyesnek vallja magát, aztán küld egy képet, és számomra abszolút nem vonzó.
19/42 anonim válasza:
#10, kötünk üzletet? Ha számomra is szép, bályos lány vagy, megígérem, hogy én is mutatok képet! Ha annyira nagyon szép vagy, akkor Facebookot is küldök. :D Bár, nem hinném.
20/42 A kérdező kommentje:
Én átlagosnak tartom magam, szóval nagyot nem hazudhatok. De amikor azt írja, hogy szép, közben meg bűn ronda...
2013. dec. 6. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!