Na válaszolok is csak ajándékot osztott a UPC és a dupla sebesség helyett leállították azt is ami eddig jött.
Nincs mit 92%-os alapbol ilyen a természetem:D
És te nagyon kedves és szép leányzó egy főnyeremény lehetsz. Bár a beszélgetést már a közepe táján egy erős nemmel lezártam volna a helyedben nem pedig a,( te szemszögedből valós), másokéból vélt választ írtam volna mégpedig a "provokációt". Ezt úgy írom, hogy még fiú létemre se küldeném el vadidegennek a képemet nem még egy lány... De a válaszodat lányos kapkodásodnak tudom be:)
Remélem egyszer láthatlak, akkor nyíltan elmondom, hogy szép és/vagy nagyon kedves leányzó vagy-e igazából. Vagy csak azt hiszed. (Remélem mindkettő igaz:D)
Boldog mikulást!
34: Ennyire nem lehetsz primitív. Azoknak a fiúknak legalább 1 hónapig nem küldtem képet, folyamatos, mindennapi beszélgetések mellett, nem ment az egyről a kettőre :) további skype beszélgetések következtek, stb stb... mai napig tartom velük a kapcsolatot, eggyel már találkoztam is, szeptemberben. Úgy hogy még véletlenül sem voltak popónyalók. Higgy amit akarsz, én magasról tojok rá, mint mondtam, tök nem érdekel a véleményed. A butaságod már eleve itt ütközik ki, hogy nem is láttál, csak monitoron keresztül nagy a szád, és osztod az észt, látatlanba. Nem kell ahhoz a te megerősítésed, hogy azt mondjam magamról, nem tartom magam csúnya lánynak. :) Elvonatkoztatva a virtuális világtól, meg a fényképektől, egészséges önbizalmam van, mert kapok olyan mennyiségű, és mélységű pozitív visszajelzést fiúktól, hogy ez meglegyen.
Szép mikulást! ♥
" Itt a GyK.-n mindenki azt hiszi, hogy beautiful, de közben meg ugly, nagyon ugly."
Úristen, te nagyon egyszerű ember lehetsz...:'D
A saját, meg még számtalan ember nevében kérem ki magamnak a h.ülyeségedet. Láttam itt már nem egy szép embert. Lányt is, fiút is.
Komolyan mondom mindjárt szívinfarktust kapok tőletek... És ti milyen alapon tituláltok primitívnek engem, ha még annyit sem tudtok rólam, hogy magyar vagyok-e, vagy sem? Hál' Istennek a ti "magas" társadalmi szintetekkel nem konfrontálódom a való életben, pfujj...
És akkor is ronda vagy, bármit állítasz magadról.
Még jó, hogy bizonyos társadalmi rétegekbe csak onlie tudok betekinteni, "könyvből ismerem" a történeteiteket. :)
Na, további szép estét, "gyönyörűségeim"! :)
Oh, még valami. Nem tudom, hogy mit mond nektek azaz egyszerű szó, hogy "tapasztalat"? Ha esetleg tudnátok értelmezni, definiálni, talán feltudnátok fogni azzal az 1g-os dínóagyatokkal, hogy miről beszélek...
"És akkor is ronda vagy, bármit állítasz magadról. "
Kezdek félni, hogy valami súlyos skizofrénnel van dolgunk...:/
Ebben az írásodban is tökéletesen megmutatkozott -ismét- a primitívség, a butaság.
"És ti milyen alapon tituláltok primitívnek engem, ha még annyit sem tudtok rólam, hogy magyar vagyok-e, vagy sem?"
És te milyen alapon titulálsz engem rondának, úgy, hogy még nem is láttál?
"Hál' Istennek a ti "magas" társadalmi szintetekkel nem konfrontálódom a való életben, pfujj..."
De azért mégis kiakartál tőlem kunyizni egy képet, édes ;)
"És akkor is ronda vagy, bármit állítasz magadról."
Hány éves vagy, 5? Kinőttél már az óvoda szintből? Szerintem még nem.
"Oh, még valami. Nem tudom, hogy mit mond nektek azaz egyszerű szó, hogy "tapasztalat"?"
Igen, kedves, hallottam már róla. Szerinted mivel indítottam e beszélgetésünk témáját, te agyatlan?
Menj inkább aludni, és térj vissza a saját képzeletbeli világodba, IQ fighter. Jobb lesz úgy mindenkinek, és a kicsi lelkednek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!