Arva vagy felarva lany van itt? Bennuk nagyobb a szeretet.
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 15:48
1/11 anonim válasza:
Én félárva vagyok, és lehet, hogy nagyon tudok szeretni, de nehezen mutatom ki. De talán abban igazad van, hogy sokkal nagyobb fokú kötődés hamarabb alakul ki egy férfi iránt. Bár sok függ attól, hogy melyik szülőjét vesztette el valaki.
2/11 tevetke válasza:
"De talán abban igazad van, hogy sokkal nagyobb fokú kötődés hamarabb alakul ki egy férfi iránt. Bár sok függ attól, hogy melyik szülőjét vesztette el valaki."
Igen, ebben van valami. De ez alapján ismerkedni jó nagy parasztság!
3/11 anonim válasza:
Szia. Itt vagyok én is. Valóban nagyon tudok szeretni, de mellette prostituált vagyok különben egyedül éhen halnék, megfagynék. Gondold át jobban a kérdést. 18L
4/11 anonim válasza:
Félárva: jelen! Amúgy nem mondanám, hogy több a szeretet bennem mint bárki másban, csak nagyobb az empátiám, és már gyerekként felfogok dolgokat amiket még néhány 16-17 éves se. :)
14L
6/11 Költőnő? válasza:
kedves kérdező. Te nem vagy normális
7/11 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam, hogy normális vagyok utolsó. Szeretni csak őrülten érdemes! :) Lányok, ha van kedvetek beszélgetni, írhattok nyugodtan. Huszonéves vagyok, nem idős pedofil!
2013. dec. 4. 19:29
8/11 anonim válasza:
Eddig ez eszembe sem jutott, soha egy percre sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg ezért szeretek jobban, ezért kötődöm erősebben, de most, hogy így leírva láttam..
9/11 Költőnő? válasza:
dehát ez kb olyan általánosítás/diszkrimináció h pl
"néger fiúk vannak itt? Nekik nagyobb a farkuk"
érted, mire gondolok?
10/11 A kérdező kommentje:
Értelek, és nem akartam általánosítani, csak tegnap is egy rendezvényen dolgoztam és megismertem 3 árva lányt. Az egyikük első pillanattól megfogott valamiért. Jöttek oda és csüngtek rajtam. Nagyon megható volt.
2013. dec. 5. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!