Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nehéz 9. -esnek lenni :D....

Nehéz 9. -esnek lenni :D. Szerintetek ilyenkor hogy ismerkedjek meg a nagyobbakkal?

Figyelt kérdés
Mert hát ők elégé le néznek minket..

2013. dec. 2. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Várj egy évet :D.
2013. dec. 2. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
11.-esnek még nehezebb... amúgy én azon gondolkoztam, hogy veletek hogy lehetne
2013. dec. 2. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyan ez megy fordítva is. 12-es vagyok, de nem tudom, hogy lehetne jobb viszonyt ápolni a 9-esekkel. Szerintem, menj oda te is beszélgetni. :)
2013. dec. 2. 19:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja amúgy a 9.-esek utálják a végzősöket..általában a gólya avató miatt.
2013. dec. 2. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj már.

A középiskola a legnagyobb királyság a világban.

2013. dec. 2. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Simán meglehet velük ismerkedni ha elég nyitott vagy.

Én a gólyaavatón ismertem meg a barátnőmet, furcsa de így volt, kedves lány volt és ugye én adtam neki pont a feladatot, bevállalós volt mindent megcsinált ami megvolt adva, aztán utána lévő bulin láttam hogy egyedül van így odamentem és megdicsértem milyen ügyes volt aztán elkezdtünk beszélgetni végül az lett hogy minden nap odajött hozzám, és beszélgettünk, volt egy buli ahová meghívtam az nem az osztálytársaimmal történt hanem a külön lévő baráti körömben csaptunk egy kis kerti bulit így meghívtam oda és akkor jöttünk össze.

Bár a kapcsolatunk nem volt tartós mert én elballagtam és az élet elég messzire dobott engem így végül szakítottunk. De nem várt dolog volt ez a sors hozta így, hihetetlen hogy ilyen pozitívan vette a dolgokat pedig azt hittem hogy gyűlölni fog a feladatok miatt.

2013. dec. 2. 19:53
 7/7 anonim válasza:
nem kell ráparázni szerintem:D én 8.-os vagyok és voltam nyílt napon és már ott összehaverkodtam az idősebbekkel:D
2013. dec. 2. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!