Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak ezzel az üggyel?

Mit csináljak ezzel az üggyel?

Figyelt kérdés
van egy fiú aki eggyel felettem jár elég rég óta tetszik nekem (kicsivel kevesebb mint 1 év) és lépni akarok valami de nem tudom hogy mit...a barátnőim mondogatják nekem hogy menjek oda hozzá beszélni vagy valami de én félek mert mert...egyszerűen félek és kész...a fiúnak sajna nics se facebookja se semmije...

2013. dec. 3. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
FB1
2013. dec. 3. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:

A sűlt galamb nem repül a szádba,valamit tenned kell.

Minimum szemezni, hátha ő jön oda hozzád. Ha ez nem működik, akkor vagy erőt veszel magadon, vagy elúszik a lehetőség. (és azt nagyon bánni fogod)

2013. dec. 3. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha így szarsz akkor semmit. Gondolom fordított esetben meg itt puffognál, hogy miért nem lép a srác...
2013. dec. 3. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Lassan a nők elérik az egyenlőséget, ideje nekik is kockázatot vállalni a párkapcsolatok terén is. Hajrá.
2013. dec. 3. 16:06
 5/5 Költőnő? ***** válasza:
hát ha nincs fb-je én első körben mképp kivégeztetném! :D:D:D:D
2013. dec. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!