Miért kell ennyit foglalkozni ezzel az ózdi vizes üggyel?
Te is foglalkozol vele, hiszen kérdést írtál ki és 3 sorban magyarázod!
És hoppá, már én is, mert ideírtam! :D
Mert akarják, hogy foglalkozz vele ... Médiának ez tökéletes felület, hogy megossza a tömegeket.
Ha sikerült megosztani őket, akkor már csak ki kell őket szolgálni adják nekik a cikkeket olvasók meg egymást érik.
Talán azért, mert (véletlenül) éppen a legnagyobb kánikulában kerítettek erre sort?
Érdekes, télen kilakoltatási tilalom van, nagyon helyesen. Senkit ne tegyünk ki az utcára a téli hidegben.
De 38-40 fokban korlátozni a vízhez jutást, az sokkal emberségesebb dolog, ugye?
Nem magával a korlátozással van baj, mert való igaz, hogy a közkutak vize is pénzbe kerül, és jogos, hogy csökkenteni akarják az "ingyen víz" mennyiségét.
De ezt feltétlenül pont a legnagyobb kánikula idején kellett megtenni? Vajon miért nem ért rá ez szeptemberig?
Én sem értem ha nem zárták el, hogy mire ez a cécó.
Rasszista kánikula és vízmû!
Azonnal hozzon az eu pár hektó vizet!! :)
"De nincs korlátozva, csak a normálisra állítva, ahogy otthon is használod."
De épp ez az, hogy ők nem otthon használják.
Tudod, amikor 10 literes kannákat kell megtöltened és hazacipelned, akár naponta többször is és ezt rajtad kívül még többen is megteszik, az nem teljesen ugyan az.
Pár kutat elzártak, a többiben levitték a nyomást.
Mi az eredmény?
Az embereknek (tekintsünk el attól, hogy cigány vagy sem, mert ezt bárhol megtehetik) kevesebb kút áll a rendelkezésükre és ott még ráadásul többet is kell várni.
Inkább EZ a probléma.
Aki még sosem volt olyan helyen, ahol nincs vezetékes víz, az nem igazán érheti ezt meg. Egyszer próbáljátok ki és csináljátok csak pár napig, hogy milyen is ez.
(Nekem vidéken volt benne részem régen eleget.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!