Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell ennyit foglalkozni...

Miért kell ennyit foglalkozni ezzel az ózdi vizes üggyel?

Figyelt kérdés
Kezd már nagyon unalmas lenni. Persze az összes nyugati balliberális médiában vezető hír ez. Kapnak így is vizet, szomjan nem halnak. Én egy dolgozó, adózó magyar ember vagyok, ha nálam elzárnák a vizet, a kutyát nem érdekelné. Bezzeg a cigányokat, akik sose fizettek adót, minden jár nekik ingyen, alanyi jogon, egyből sajnáltatni kell. Gyomorforgató ez az egész.
2013. aug. 6. 09:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

Te is foglalkozol vele, hiszen kérdést írtál ki és 3 sorban magyarázod!

És hoppá, már én is, mert ideírtam! :D

2013. aug. 6. 09:57
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Jön a szavazás, valahogy meg kell nyerni. Sajnos ez lesz továbbra is, a cigányok védelmezése és eltartása. Nagyon elmocskosult ez a világ... Cigányt tartják felsőbbrendűnek a magyarral szemben. Voltam multkor a "hivatalba" ahol ösztöndíjról akartam érdeklődni. Persze nekem nem jár semmi, de a cigány asszonynak akinek a nyakába akkora ezüst lánc volt, hogy lehúzta a nyakát annak adtak egy papírt töltse ki és stb. Mellesleg míg én 1 órát ott vártam ő bement rögtön amikor jött. Szóval aki tanulnimszeretne nem támogatjuk, akinek 8általánosa sincs és ingyenélő azt bezzeg pénzelimaz állam...
2013. aug. 6. 09:59
 3/12 A kérdező kommentje:
De nem értem, ez miért hír?
2013. aug. 6. 10:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert akarják, hogy foglalkozz vele ... Médiának ez tökéletes felület, hogy megossza a tömegeket.

Ha sikerült megosztani őket, akkor már csak ki kell őket szolgálni adják nekik a cikkeket olvasók meg egymást érik.

2013. aug. 6. 10:01
 5/12 Shai-Hulud ***** válasza:
51%

Talán azért, mert (véletlenül) éppen a legnagyobb kánikulában kerítettek erre sort?

Érdekes, télen kilakoltatási tilalom van, nagyon helyesen. Senkit ne tegyünk ki az utcára a téli hidegben.

De 38-40 fokban korlátozni a vízhez jutást, az sokkal emberségesebb dolog, ugye?

Nem magával a korlátozással van baj, mert való igaz, hogy a közkutak vize is pénzbe kerül, és jogos, hogy csökkenteni akarják az "ingyen víz" mennyiségét.

De ezt feltétlenül pont a legnagyobb kánikula idején kellett megtenni? Vajon miért nem ért rá ez szeptemberig?

2013. aug. 6. 10:14
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
De nincs korlátozva, csak a normálisra állítva, ahogy otthon is használod. Nekem van egy Ózdi ismerősöm aki kiment megnézte és meglepődött, hogy ez lenne a korlátozás, hisz úgy folyik ahogy annak kell, normálisan...
2013. aug. 6. 10:24
 7/12 anonim ***** válasza:
36%
le leszek pontozva, de azért a jobbikosok is annyira egy szánalmas társaság, végre történik valami rossz a cigányokkal, végre ünnepelhetnének és erre jó magyar módon, inkább háborognak azon, hogy ez valakinek nem tetszik, gratulálok
2013. aug. 6. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
35%
Épp ez az, hogy semmi rossz nem történik a cugányokkal, de nem értitek meg tu agybajos senkiházik!!! Pontozzatok le háháhá (egy nem jobbikos akinek elege van belőletek!!!)
2013. aug. 6. 10:28
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

Én sem értem ha nem zárták el, hogy mire ez a cécó.

Rasszista kánikula és vízmû!

Azonnal hozzon az eu pár hektó vizet!! :)

2013. aug. 6. 11:14
 10/12 anonim ***** válasza:

"De nincs korlátozva, csak a normálisra állítva, ahogy otthon is használod."

De épp ez az, hogy ők nem otthon használják.

Tudod, amikor 10 literes kannákat kell megtöltened és hazacipelned, akár naponta többször is és ezt rajtad kívül még többen is megteszik, az nem teljesen ugyan az.

Pár kutat elzártak, a többiben levitték a nyomást.

Mi az eredmény?

Az embereknek (tekintsünk el attól, hogy cigány vagy sem, mert ezt bárhol megtehetik) kevesebb kút áll a rendelkezésükre és ott még ráadásul többet is kell várni.

Inkább EZ a probléma.

Aki még sosem volt olyan helyen, ahol nincs vezetékes víz, az nem igazán érheti ezt meg. Egyszer próbáljátok ki és csináljátok csak pár napig, hogy milyen is ez.

(Nekem vidéken volt benne részem régen eleget.)

2013. aug. 6. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!