A Fidesz maga alatt vágja a fát pl. ezzel a trafikos üggyel is. Szerintetek még a választások előtt hoznak valami intézkedést, amivel szavazókat nyernek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 13:05
1/6 anonim válasza:
Nem . mostmár kimentik maguknak az ország vagyónát mert esélytelenek a választásra. És jó nagy szart kavarnak az utána kővetkező kormánynak.
2/6 anonim válasza:
Nézd akármit csinálnak (nyíltan szembeszarják az embereket lásd: trafikmutyi) akkor is megnyerik a választást.
Választás előtt pedig benyögik a 13. havi nyugdíjat, meg a rezsicsökkentést és örül a nép.
3/6 rémuralom válasza:
Naná. Ezért jelentette be Varga az újabb csomagot, holott már kikerültünk az EDF alól.
4/6 anonim válasza:
Simán nyerik a választásokat, ilyen töketlen ellenzékkel még egy 2/3-ad sem kizárt! A választások előtt majd lesz ismét rezsicsökkentés, meg 4-es metrót is akkortájt adják majd át, nem lesz itt gond rájuk nézve. Olyan választási rendszert csinált a Fidesz, melyben ha csak 35-40%-ot szerez(ennyit simán kap, mert egyéni körzetekben erősek), akkor is abszolút többségük minimum megvan. Láttuk már az ellenzékeiket, akik egy kis időközi választáson nem tudnak összefogni, akkor nagyban meg pláne. Mindegyiküknek a saját hatalma az első.
5/6 anonim válasza:
Én nem láttam még tömegeket utcára vonulni a trafikbotrány miatt. Ellenben láttam szimpátia tüntetéseket. Ha majd az ellenzék utcára visz tízezreket akkor lehet ilyet mondani, hogy vágják maguk alatt a fát.
Mellesleg aki a trafikbotrány miatt elpártol a Fidesztől és később egy adócsökkentés miatt visszapártol az legyen már kedves lemondani a választójogáról mert láthatóan nem képes érett döntést meghozni.
6/6 anonim válasza:
Észak Magyarországon hagyják kikiáltani a cigány autonómiát és máris nyertek vagy egymillió biztos szavazót. Nem értem azokat az embereket, akik képesek Orbán, Mesterházy, Bajnai és Gyurcsány négyesre szavazni. Ezek a szavazók az én szememben zombi birkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!