Szerintetek lehet valaha barátom, vagy reménytelen a helyzet? Már majdnem 16 éves vagyok, csak egy hónap kb, és még sose volt barátom, sose csókolóztam vagy randiztam.16/L
Figyelt kérdés
szerintem egy átlagos lány vagyok, barna hajjal, barna szemmel, átlagos, talán szép arccal, egy picit ducibb testtel (65kg). Kedves, hűséges vagyok, néha türelmetlen és néha nem túl beszédes, olykor csendes. Nem tudom hogy mi lehet a baj, de nem tetszek a fiúknak. Vagyis olyan fiúnak aki nekem is tetszik. Londonban élek, talán ez bonyolitja a dolgokat, hiszen néha gondolkozok azon hogy csak magyar barátot akarok. Igazából csak az kellene, hogy szeressen, tiszteljen, ne hazudjon, csaljon meg, tudjunk eggyütt hülyülni, magasabb legyen nállan, ne legyen sovány, hanem olyan középkategória, és legyen szép arca vagyis legyen jóképű. Valahogy nagyon nem akar össze jönni. Senkinek se jövök be igazán, de ami azt illeti a korombeli fiúk itt is ugyanolyan éretlenek mint otthon. Mit tegyek? Segítség2013. dec. 2. 22:59
11/12 anonim válasza:
Nem vagyok nagy ismerkedő de ezen az oldalon olyat láttam (többször is), hogy "jársz valamilyen szakkörre, vagy sportolni, csapatos hobbi?" és ezek alapján találhatsz magadnak fiút.
"csak egy szabályom van:"
Ha egy fiúhoz odamész az már el lesz ájulva, "bezony"
16f
12/12 anonim válasza:
Szerintem tul normalis vagy azokhoz a sracokhoz akik tetszenek neked es tul valogatos azokhoz, akik a lelkuket adnak erted. Szerintem -most nem azert- kezdj el edzeni, csinalj magadnak egy bomba alakot. Ahogy javulsz kulsoleg annal tobb lesz az onbizalmad es az onbizalom nagyon fontos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!