Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Párom nem szeret a családommal lenni. Valaha megváltozik ez a helyzet? Lehet ebből hosszútávú kapcsolat?
Talán én tudok segíteni nektek.
20 éves vagyok, és most volt egy friss, lassan 10 hónapos kapcsolatom.
Bár nem a most leírtak miatt lett vége, de elmondom, mit tapasztaltam a barátnőm szüleiről:
Általában felhívtam a barátnőmet a vezetékesen, mert rendszerint 1 órát beszéltünk, ingyen. 4-6 naponta.
Az anyja már valamennyiszer vette fel a telefont, és lehet hogy nincs igazam, de mikor tudatosul benne, hogy én vagyok, és a lányát keresem, akkor olyan nem is tudom, érdekesen viszonyul a dologhoz. Ha folyton ő venné fel a telefont először, és minden nap hívogatnám a csajt, akkor esetleg oké, de ..... furcsa a hangneme... mintha azt gondolná, hogy ááhhh, már megint ez a hülye mit akarhat a lányomtól?
Egy másik fontos tényező, hogy a volt barátnőm faluban lakott, és a nagymamájuk a melléképületben, de egy portán velük. Összesen 1x voltam náluk, (úgy alakult) és a nagyanyja viszonylag elég sűrűn átjárogat a lakásukba, és feszt azzal basztatott, hogy egyek, meg együnk. Még.
Én utálom ha valaki megszabja nekem mikor elégitsem ki a fiziológiai szükségleteim.
Az utolsó dolog, természetesen az apjuk.
Munkanélküli volt jelenleg, bár vele jöttem ki a legjobban, de néha furcsa dolgokat csinált.
Vittem nekik egy jó kis kanna bort, és az öreg a vacsoránál sört ivott, pedig tudom hogy borozik is.
A kanna bort először hirtelen el sem akarta fogadni, mert 5-6 hónapja egy 2 literes finom bort már küldetettem haza a csajjal.
A barátnőm fiú tesója is úgy éreztem, hogy kellemetlenül érzi magát, mert nem is nagyon volt közös témánk, meg nem miatta mentem oda, ráadásul eleve unatkozós fajta, meg " mikor vendég van " viselkednie kell, biztos telebeszélték a fejét azelőtti este.
De főleg a nagyanyjuk " átjárogatását " nagyon nem csipáztam, attól hogy ránk járhat és nem lazulhatunk el csak úgy kettesben, ez nem jó.
Barátnőmnek is sok baja volt a nagyanyjával, mert néha 2 napokra eljött a csaj hozzám, nálam aludt, együtt aludtunk, és ezt most magyarázd meg egy 76 éves embernek, hogy így a frankó. Na látod, ezért untam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!