Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14-16 év körüli lányok, mi az...

14-16 év körüli lányok, mi az oka annak, hogy egy fiút úgy bámultok buszon, mintha meg lennétek babonázva, mintha valami nagy sztárt néznétek és, ha jön valaki aki az útban van még akkor is látni akarjátok a fiút és úgy álltok, miért?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én nem csinálok ilyeneket. (17/l)
2013. dec. 1. 18:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert nagyon tetszik nekik ??? Wáóóóó.
 3/9 anonim ***** válasza:
talán mert tetszik nekik az a fiù...
 4/9 anonim válasza:
Mert bejön.
2013. dec. 1. 18:29
 5/9 A kérdező kommentje:
De elég nagy orrom van, úgy is lehet tetszeni szép lánynak?o.O
2013. dec. 1. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
persze miért ne?
2013. dec. 1. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert tetszik neki a fiú vagy ebben az esetben te :) Én se vagyok egy világszépe mégis egy helyes fiú csapja a szelet :D
2013. dec. 2. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs...én nem szoktam bámulni. Úgysem lesz az enyém. :) megállapítom, hogy jó pasi, aztán megyek tovább. :D
2014. máj. 4. 13:12
 9/9 anonim válasza:
Én igazából azért csinálok ilyet amikor nagyon helyesnek és cukinak találom ! Ha meg csak rá rá nézegetek esetleg de nem bámulom annyira akkor meg általában csak szipmi stb de ha valaki így nézett rád (hidd el mint tapasztalt bámuló 😂) annak rohadtul bejössz ! 😊
2018. máj. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!