Fiúk! Ha egy lány szomorú, attól még megmeritek, akarjátok szólítani?
Figyelt kérdés
Ezt úgy kell erteni, hogy adott egy viszonylag szép arcú, csinos lány, viszont nem mosolyog. Látszik rajta, hogy nem vidám, hanem borús, komoly, kedvtelen. Ettől még ha tetszik nektek, megmeritek szólítani, vagy ilyen arccal már nem is akarjátok?2013. szept. 9. 17:19
1/7 anonim válasza:
Meg.Viszont általában nem kíváncsiak rám.Ezt tapasztalom.
2/7 anonim válasza:
szerintem az a legjobb mert ha úgy feltudom kicsit vidítani együtt tudok vele érezni az a legjobb dolog ami nekem megy
3/7 anonim válasza:
igen..
miért ne ?
én se mosolygom és többnyire szar a kedvem.. ki tudja talán még boldoggá is tehetnénk egymást :D
csak a halál és az adó ami biztos a jövő az misztikus :D
4/7 anonim válasza:
Naja, kicsit magamat látnám benne, könnyebben nyílnék meg én is neki.
5/7 anonim válasza:
volt, hogy elcipeltek bulizni, de nagyon szar kedvem volt, álltam a tömegben a táncparkett közepén, és látszott rajtam, hogy valami nem oké, hát sokkal több fiu jött oda hozzám mint amugy, vigasztaló szándékkal ;) aranyosak voltak, de annyira elegem volt a pasikból, hogy jól el is küldtem mindenkit... :) azóta viszont használtam már pasizáshoz, a szomoruan bulizok dolgot :DD
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, én ha szomorú vagyok mindig letojnak nagyívben, pedig máskor oda szoktak jönni :/
7/7 anonim válasza:
Na ne nevettese már! :DD VAn még olyan lány manapság, aki tényleg arra vár, hogy eg fiú odamenjen hozzá ismerkedési céllal?XD Hát én úgy tapasztaltam, rohadtul nem vagytok vvevők rá, úgyhogy én már jó ideje nem is próbálkozom. Jó biztos velem van baj, túl ronda vagyok nem egy álompasi. Sebaj, érző szívem ne lenne az lenne a legjobb, akkor legalább nem fájan, hogy egy lánynak sem kelllek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!