Lányok, akarjátok, hogy egy pasi a büdös lábatokat megmossa?
Én inkább azt akarom,hogy kevesebb degenerált lábfétises kérdést tegyenek fel...Mi a tököm ez a felkapott harisnyás lábmasszírozós lábcsókolgatós hülyeség?
Amúgy...Mi vagyok én,fogyatékos vagy mozgássérült? Ne mosogassa senki a lábam,ami nem is büdös!
Ő a büntit szereti, te meg a lábmosást...
Bocs, komolyra fordítva: akkor engedném, ha valami miatt olyan helyzetbe kerülnék, hogy én nem tudom magamnak megmosni a lábam.
S hogy miért nem engedném úgy amúgy (szexuális játékként): mert én nem tartom izgatónak, nem az jut eszembe, hogy "hmm, mekkora domina vagyok", meg hogy "hú, de izgató", hanem hogy szőrös a lábfejem, de nagyon, és különben is elég formátlan, ha meg szagos is, hát inkább kímélnék meg mindenkit tőle - szóval nemhogy nem jövök izgalomba, de még le is lombozódom. Márpedig gondolom, hogy azért mosnád meg te (vagy aki ilyet akar mosni), mert szexinek találja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!