Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyon gáz ha egy pasi pattanásos? Vagy ha éppen büdös a szája?
Volt már dolgotok ilyen pasikkal?
Kort is írjatok pls
A büdi száj az igen, a pattanás az nem gáz szerintem (mondjuk azért nem mind1 mennyire az, de én elég jól tolerálom, barátom is patis)
18L
Hát ha pattanásos az annyira nem bár attól függ h mennyire az....jobbesetben kinövi.
De ha büdös a szája akkor mehet a f@szomba!!!
A pattanás nem gáz. A büdös száj viszont már igen.
Volt/van. A párom pattanásos, nem feltűnően, nekem így is tetszik, így is szeretem.
Mért lenne gáz?Az én páromnak a háta pattanásos,az arcán is szokott lenni.És kit érdekel????Azzal együtt szerettem meg.
Büdös száj??
Hát sok embernek büdös a szája reggel ébredéskor, de ezen egy fogmosás gyorsan segít.
21/l
Hát a kellemetlen szájszag taszító. De van rá megoldás, főleg ha a fogorvos hiánya miatt van.
A pattanásokkal nincs semmi gondom, nem zavarnak. nekem anyajegyeim vannak..az sem esztétikusabb.
24L
Pattanásosnak lenni nem az igénytelenség jele, azaz illető nem igen tehet róla, hogy időről időre piros pontok virítanak arcán még akkor is ha különböző kenceficékkel próbálja megelőzni őket.
Viszont arról tehet, ha büdös a szája. Fogat kell mosni, meg a nyelvről is lekaparni a lepedéket, és akkor nincs rossz szájszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!