Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnám visszaszerezni...

Hogyan tudnám visszaszerezni az önbizalmam?

Figyelt kérdés

A nyár közepén szakított velem a barátnőm, de már túl vagyok rajta. Viszont azóta nem találom saját magam. Az önbizalmam teljesen nulla. Nem merek kezdeményezni a csajoknál, nem tudom miért de egyszerűen félek a csajoktól, félek közeledni hozzájuk. Félek attól hogy visszautasít, vagy a pofámba röhög. Nem tudom elhinni azt magamról hogy engem is szerethetnek a csajok, és nekem is lehet esélyem. Ez azóta van mióta szakított velem, előtte nem voltak ilyen próblémáim. Hogyan tudnám visszaszerezni az önbizalmam. Értelmes válaszokat várok.

24F

2013. nov. 30. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha volt barátnőd, akkor csak nem lehetsz csúnya, ha a pofádba röhögnek akkor sincs nagy baj, túlteszed magad rajta... A csalódástól meg ne félj, hozzá tartozik az élethez (ha ez segít küldj privibe képet és megmondom miért számítasz helyesnek= növelem az egód)
2013. nov. 30. 21:00
 2/2 anonim válasza:

Velem is ez történt. Én mondjuk 15 éves voltam akkor, de olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy azóta is totál nulla az önbizalmam. Jelenleg van barátnőm és boldog vagyok vele, de önbizalmam továbbra sincs, pszichológushoz kell járnom. Valami olyan dolog tört meg bennem, hogy egyszerűen semmi nem javít az állapotomon. Mindez 6 évvel ezelőtt történt.

Ha gondolod, menj el te is dokihoz. Nem szégyen.

2013. dec. 5. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!