Hogyan érhetném el, hogy legyen önbizalmam? 16 éves lány vagyok, nincs önbizalmam.
1. sport
2. hobbi
(a kettő fedheti egymást)
3. önkéntesség.
Meglesz mind a 3 pont vagy legalább kettő, máris tudatosabb, ember lettél és önbizalmad is lesz.
AZ elsőnek igaza van...tényleg kerüld az oldalt mert itt nagyrészt csak idióta tanácsokat kapol
Először is tisztában kell lenned hogy te NEM tudod növelni az önbizalmadat.Ez nem így megy hogy fogja magát az ember és ráparancsol saját magára hogy "na akkor most nőjjön az önbizalmam"
Ahhoz hogy nőjjön az önbizalmad szükséged van pozitív visszajelzésekre a többi embertől.Ahhoz hogy ezeket a visszajelzéseket megkapd változtatnod kell (valószínűleg) a külsődön.Utána fog nőni az önbizalmad de ez esetben ki nem szarja le az önbizalmat ha már pozitív visszajelzéseket kapsz.Ezért nem értem hogy mi a jó büdös francért jönnek az emberek ezzel az idióta önbizalmas baromsággal.A bátorság az sokkal fontosabb
Például egy srácnak hiába van önbizalma ha fél a lányoktól
SZERINTEM SEGÍT, HA OLYAN DOLGOT CSINÁLSZ, AMIBEN JÓ VAGY.
MERT HA MONDJUK JÓL RAJZOLSZ, AKKOR SOK DICSÉRETET KAPSZ..STB. ÉRTED?:) JA ÉS BOCSI, A CAPS LOCK-ÉRT:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!