Szeretnék ismerkedni, de nincs önbizalmam?
Figyelt kérdés
Szeretnék ismerkedni, de nincs önbizalmam, sokan mondják h helyes vagyok de nem merek oda menni egy lányhoz sem, hamar zavarba jövök és félek h vissza utasítást kapok....
nem tartom magam szépnek, lányok szerintetek mennyire vagyok férfias? én nagyon "gyerekes" nek tartom magam,kép lent... 22/F
#Szeretnék ismerkedni #de nincs önbizalmam?
2013. aug. 22. 23:07
1/9 anonim válasza:
Nincs veled semmi gond, mi a problémád?:D
3/9 anonim válasza:
Nem vagy csúnya
láttam már nálad rosszabb srácot is, mégis bomba nője volt.
4/9 anonim válasza:
Nem fognak a lányok elutasítani nyugi, viszont a depidből visszavethetnél.
6/9 anonim válasza:
Balázska, mit keresel te ilyne oldalakon, menj azonnal aludni!
8/9 anonim válasza:
Szerintem egy pasi ne fényképezgesse magát a tükörben elég gázz :PP Amúgy nincs veled semmi baj szerintem :D
9/9 anonim válasza:
Ki mondta hogy helyes vagy? Mert egyáltalán nem vagy az! Lányhoz meg ne menj oda, csak ha már hívogat a szemeivel, különben csak zaklatod te nagyon okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!