Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vesztem el az önbizalmam...

Miért vesztem el az önbizalmam rögtön, ahogy kilépek az utcára?

Figyelt kérdés
Itthon vannak olyan perceim, amikor szépnek érzem magam, jól érzem magam a bőrömben, elfogadom azt aki vagyok, de ahogy kilépek az itcára, vagy emberek közé kerülök, rögtön elszáll minden magamba vetett hitem, és már megint csak a kis önbizalomhiányos, csendes, szürke egérke vagyok, aki senkinek sem kelti fel az érdeklődését. Hogy változtassak ezen?
2013. okt. 3. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én is mindig nagy elhatározásokkal indulok neki reggel a napnak, de napközben letörik a csírámat... :D
2013. okt. 3. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy ne másokhoz mérd magad és ne másoknak akarj megfelelni, mert ettől még nem fognak nagyobb elismerésben részesíteni :) Képet!
2013. okt. 3. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Írj privátot, ha nagyon szeretnél képet :)
2013. okt. 3. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Sehogy ez jön magától ha változtatsz ezen az már nem te vagy ennek egy megoldása az, ha elfogadod magad legyőzöd az "egód" nekem ez kb 2 hónapja sikerült és végre úgy nézek tükörbe, hogy mondani birom magamra, hogy vagyok valaki, ehhez pedig két lány segített hozzá (nem félre érteni) beszélgettem velük és egyszercsak azon kaptam magam hogy van önbizalmam mertem lépni mertem nyitni és még beszélni is tudtam amikor eljön az ideje menni fog majd :D .
2013. okt. 3. 18:19
 5/5 anonim válasza:
zsebre kell tenni ;) xD komolyra fordítva.. :D valamennyi önbizalmad biztos van xD a külső nem minden :D de ha küldesz képet megmondom ha mit változtass esetleg O.o xD
2013. okt. 3. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!