Nektek problémát jelentene, ha sok elődötök volt?
Tehát ha egy fiatal csaj (pl 17-22 éves) sok pasival feküdt már le(10-15+ al), attól ti még gondolkodnátok vele komolyba ? Vagy csak egy éjszakásként jöhet szóba ?
Csajok, nálatok hátrány, ha a fiúnak több egy patronossal volt már dolga ?
egy patronom nekem is lenne egy ilyen csajra;)
lehet jelentkezni;)
Bpiek előnyben;)
Engem zavarna, ha a barátnőm több pasival lett volna együtt mint ami normálisnak mondható pl.: 22 évesen.
28f
Attól függ velem hogyan viselkedik. Persze lennének fenntartásaim. De ha minden OK, akkor csak ez nem lenne kizáró ok a komoly kapcsolatra. Ha valakinek nem volt sok partnere még, az sem garancia egy hosszútávú jó kapcsolatra.
Viszont azért a 10-15-öt soknak tartom nagyon ennyi idősen. Szerintem a legtöbb nőnek egész életében sincs ennyi partnere.
#5 szerintem a 4 az még egy elfogadható szám.
Amúgy most van 1 csaj, aki osztja nekem a lapokat, amikből azt olvasom ki, hogy szeretne többet a semminél, de már ismerőseim figyelmeztettek, hogy az a csaj minden második hétvégén mással van... Én meg 1 komoly kapcsolatot szeretnék, de őszinte leszek, már több mint 1 hónapja nem dugtam, és hiányom van xD Ezert gondolkodtam el rajta hogy talán vele valami... de későbbiekben cikinek érzem majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!