Ez tényleg van akinek problémát jelentene?
A sztori megértéséhez: szerepel benne három barátnőm, ebből kettő ismeri egymást, a harmadikkal most találkoztak először.
A harmadikkal én magam is úgy barátkoztam össze, hogy közgázból még régebben magántanárt kerestem és nagyon bevált, majd időközben összebarátkoztunk.
Most a férjem tanul számvitelt, a barátnőm azt is tanít, úgyhogy most jár a férjemhez fejtágítani a vizsgájára.
Amikor jön, igyekszem félrevonulni vagy máshol programot csinálni, mert anno, fordított helyzetben nekem is zavaró volt, hogy a férjem körülöttünk szöszmötöl.
Tegnap is jött, én a másik két említett barátnőmmel megbeszéltem, hogy átjönnek és kicsit elmegyünk sétálni, beszélgetni. Pár percre feljöttek, amíg én még készülődtem, beszélgettek a barátnőmmel és a férjemmel, aztán elindultunk.
Kint máris záporoztak rám a szemrehányások, hogy nem vagyok normális, hogy kettesben hagyom őket, mert a lánynak nagy melle van (öö...igen, meg barna haja és két füle, és?) és egymás mellett ülnek. Bakker, én is mellette ültem, amikor mutogatta a papíron, hogy hogyan kell levezetni valamit.
Én ezen nagyon megdöbbentem, mert tényleg az egész este a zrikálásomról szólt, mondván ők ilyet nem engednének a férjüknek. Egyrészt nem az anyja vagyok, hogy engedélyezzek bármit, másrészt én ajánlottam a lányt, mert nekem is bevált a másik tárgyból.
Megbízom mind a férjemben, mind a lányban - amúgy meg ha a férjem bekattanna, hogy megcsal, akkor nem hiszem, hogy azon múlna, hogy én őrkutyaként lihegek-e mögötte.
Csak nekem furcsa ez a hozzáállás?
Van, eki el se tudja képzelni, hogy a pasija ne másszon rá az első adandó alkalommal bárkire. Nekem is volt olyan pasim, akiből simán kinéztem és nem is mertem egyedül hagyni senkivel(mikor a huga barátnői aludtak náluk otthon, na attól ki voltam akadva)
A férjemet viszont bármilyen bombázóval egyedül merném hagyni, mert tuti hozzá se nyúlna:)
Ja, a kedvencem az volt, hogy "a lány nevetett a férjed viccein". Wháá, igen, jó humora van, más is nevet rajta. Örülök neki, hogy jó hangulatban telnek az óráik és nem a tömény szenvedésről szól (ami pl. nekem is volt a számvitel :)). Sőt, meggyőződésem, hogy tanulni is könnyebb, ha nem kínzásként éli meg valaki a felkészülést.
Bocsánat, csak még mindig felidegesít a történet...
Hát én sem hagynám egyedül a páromat egy nővel....
Legalábbis nyugodt szívvel biztosan nem.. Ő is eljár könyvelőhöz, titkárnője van, stb stb. Maradjunk annyiban, hogy sosem vagyok teljesen nyugodt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!