Ez tényleg van akinek problémát jelentene?
A sztori megértéséhez: szerepel benne három barátnőm, ebből kettő ismeri egymást, a harmadikkal most találkoztak először.
A harmadikkal én magam is úgy barátkoztam össze, hogy közgázból még régebben magántanárt kerestem és nagyon bevált, majd időközben összebarátkoztunk.
Most a férjem tanul számvitelt, a barátnőm azt is tanít, úgyhogy most jár a férjemhez fejtágítani a vizsgájára.
Amikor jön, igyekszem félrevonulni vagy máshol programot csinálni, mert anno, fordított helyzetben nekem is zavaró volt, hogy a férjem körülöttünk szöszmötöl.
Tegnap is jött, én a másik két említett barátnőmmel megbeszéltem, hogy átjönnek és kicsit elmegyünk sétálni, beszélgetni. Pár percre feljöttek, amíg én még készülődtem, beszélgettek a barátnőmmel és a férjemmel, aztán elindultunk.
Kint máris záporoztak rám a szemrehányások, hogy nem vagyok normális, hogy kettesben hagyom őket, mert a lánynak nagy melle van (öö...igen, meg barna haja és két füle, és?) és egymás mellett ülnek. Bakker, én is mellette ültem, amikor mutogatta a papíron, hogy hogyan kell levezetni valamit.
Én ezen nagyon megdöbbentem, mert tényleg az egész este a zrikálásomról szólt, mondván ők ilyet nem engednének a férjüknek. Egyrészt nem az anyja vagyok, hogy engedélyezzek bármit, másrészt én ajánlottam a lányt, mert nekem is bevált a másik tárgyból.
Megbízom mind a férjemben, mind a lányban - amúgy meg ha a férjem bekattanna, hogy megcsal, akkor nem hiszem, hogy azon múlna, hogy én őrkutyaként lihegek-e mögötte.
Csak nekem furcsa ez a hozzáállás?
Férfifüggő.
volt olyan pasim,akit a boltba nem engedtem szivesen egyedül,tartva attól hogy felszedi a boltos nagymellű eladót.Az a tipus volt,aki nem épp megbizható.
Párom nem ilyen,róla tudom,hogy hűséges maradna akkor is ha az év szexistennője kinálkozna fel. Ismerem jól,tudom,hogy ilyen miatt nincs aggódnivalóm.
Pedig van lány barátja is,képes vagyok "hagyni" hogy kettesben is találkozzanak ha épp nem érek rá,de nem aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!