Ha nem kezdeményezett még nálam lány, akkor csúnya vagyok vagy valami nincsen rendjén?
Figyelt kérdés
Szokták mondani a lányok, hogy ők nem kezdeményeznek, viszont néha kiderül, hogy akik tényleg tetszettek nekik, azoknál bizony kezdeményeztek.2013. nov. 28. 20:55
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, de sokszor maguk a lányok se tudják, hogy mit is akarnak. (Az más kérdés, hogy nekünk kapásból tudnunk kellene.) Fogalmam sincs, milyen alapon működik náluk ez a kezdeményezés dolog, csak az überhiperszuper pasikhoz mennek-e oda, vagy a kevésbé helyesekhez is, bár ezt is egyéne válogatja. Egyébként mivel egyenjogúság van, szerintem pl. beszélgetést simán kezdeményezhetnek a lányok is, attól még nem tűnnek könnyen kaphatónak. (És az úgyis kiderül pillanatok alatt, ha valójában azok.)
12/12 anonim válasza:
Én a valahányadik hozzászóló voltam már. De itt nem az a kérdés szerintem, hogy mi férfiak kezdeményezünk-e vagy nem, hanem hogy ha még nem volt lány, aki kezdeményezett felénk (míg más férfi felé igen), akkor valahogy nem vagyunk az igaziak. Ettől függetlenül mi még kezdeményezhetünk lányoknál, de nem ez a kérdés itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!