Szerintetek szép vagyok? Pontozhattok is de inkább véleményt kérnék!
2013. nov. 27. 16:54
3/29 anonim válasza:
kicsit olyan az arcod mintha undorodnál vmitől, de ha nem lenne olyan lehetnél egy erős 7-es talán még 8-as is :)
4/29 anonim válasza:
őszintén? szép vagy csak az arckifejezésed olyan mint egy frigid p*csának. ne haragudj az őszinteségemért
5/29 anonim válasza:
Mintha citromba haraptál volna. De amúgy sem zsánerem a barna haj-szem.
8/29 anonim válasza:
Nem trollkodni akarok, de nagyon kíváncsi vagyok, miért írtad ki a kérdést? Ha majd azt mondják, hogy szép vagy, szebb lesz az estéd? Ha meg nem, akkor szomorkodni fogsz? Átlagos vagy szerintem, talán picivel szebb. És, ha nem vágnál olyan hülye arcot, talán még aranyos is lehetnél.
Barátod az nincs, abban biztos vagyok, sőt szerintem nem is volt.
9/29 anonim válasza:
Mi az istenért kell mindig pofát vágni? :D
Amúgy nálam 10/7-8 vagy.
10/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy szép, nem is értem, hogy volt bátorságod kirakni ezt a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!