A szép nők miért egyre butábbak? Hogy lesz így normális bnom? F25
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 10:33
1/23 anonim válasza:
Mert a szép nőknek elég már széttenni a lábukat, vagy csak letérdelni és megkapnak mindent. Szerinted akkor majd az iskolapadban fognak ülni?
2/23 anonim válasza:
Mert tudják, hogy így is tudnak érvényesülni. Mellesleg, nem olyan sok embernek számít, hogy egy nő/lány okos legyen. (sajnos)
3/23 anonim válasza:
Normális párja annak akad,aki hasonló erényt tud felmutatni.Másrészt nem mindegy,ki hol keresgél,és hogy egyáltalán a saját szintjén-e.Velem például nem biztos,hogy szóba állna egy modell külsejű bankár.
4/23 anonim válasza:
A "normális" külsőtől független.
De amúgy van rengeteg szép lány, biztos van közöttük okos is.
5/23 anonim válasza:
sehogy!!!
a szép nők 99%-a nem csak buta, de 1 ótvaros nagy ribi is. És aki szép is meg buta is...na azt megverte a 6 isten. Bár ők maguk ebből csak azt szűrik le, h ők maguk szépek és okosak.
De vannak a szép és okos nők, de ők majdnem vagy még tán rosszabbak mint a szép és buta nők, mert ezek a szépek és okosok állatába iszonyú beképzeltek, énközpontúak és flegmák.
A csúnya lányok....na azok meg nincsenek.
6/23 A kérdező kommentje:
Nem azt várom el, hogy bankár legyen vagy szépség királynő, de azért nagyon jó lenne ha egy szép nővel el lehetne beszélgetni mindenféle érdekes témáról, de az a baj, hogy többségük be van szűkülve a bulizás stb.
2013. nov. 26. 10:45
7/23 A kérdező kommentje:
De basszus nekem is egyetemi végzettség van, normális munkám, szerte ágazó érdeklődési köröm.. Nem várnék el semmit egy nőtől, csak annyit, hogy lehessen vele miről beszélni, de kb egy velem egy szinten lévő nő kb az elérhetetlen tökéletes nő szerepét játssza.. -. -
2013. nov. 26. 10:52
8/23 anonim válasza:
Nem a nők kb.80%-a felszínes és tudatlan,hanem az embereké,nemtől függetlenül,pláne egy bizonyos korosztályban.Ezek után neked a maradék 20%-ot kéne megkeresni.
9/23 anonim válasza:
Egyébként beletartozhat ebbe a sarki közértes,szemüveges eladócsaj ugyanúgy,mint a fogszabályzós irodista a melóban,vagy egy átlag csaj a buszmegállóban.Talán elmész bizonyos dolgok mellett,amik az orrod előtt hevernek.Én a mostani páromat évekig naponta láttam,de két szót nem váltottunk,míg egy napon egymás mellé sodort minket az élet,és én éltem a lehetőséggel.
10/23 A kérdező kommentje:
De ez a baj, hogy egy pasinak ha normális munkája van, van esze, igényesen néz ki stb, akkor ez az alap amit elvarnak tőle, ha egy nőnek megvannak ezek a tulajdonsagok, akkor ő már az elérhetetlen tökéletes nőnek érzi magát és úgy is kezeli az embereket..
2013. nov. 26. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!