A szép nők miért egyre butábbak? Hogy lesz így normális bnom? F25
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 10:33
21/23 Noydra válasza:
Szórakozóhelyeken a legtöbben alkalmira mennek. Szórakoznak. Mindenféle értelemben.
Nem mondta senki sem, hogy könnyű szép és okos csajt találni. Mert tényleg k..va nehéz.
De attól még amiket ide kiírkál a sok balf..sz veled együtt, az egy vicc.
Attól, hogy valami nem sikerül, nem hibás senki, vagy maximum csak te.
22/23 A kérdező kommentje:
Az átlag nő, az én szemszögembol, és az átlag pasi a nők szemszögéből tényleg egyre idiotabb, és tényleg egyre nehezebb normális kapcsolathoz párt találni nem hiszem, hogy ettől idióta lennék, ez az igazság sajnos. Én a saját szemszögembol fogalmaztam meg, de ezt joggal mondatja egy nő is a pasikra, kíváncsi vagyok hány pár fog együtt maradni 30-40 évig mint anno, de nekik gratulálok és én is arra hajtok hogy az olyan páromat megtalaljam idővel, de egyre kevesebb esélyét látom, a mai nőket elnezve.. Vagy fordítva irhatjatok pasikkal is, de attól még ez a szitu
2013. nov. 26. 18:52
23/23 anonim válasza:
Az a baj h egyre több csinos nő egy k* rva!! már elnézést és tisztelet a kivételeknek ami már ma kevés.. Ismerkedj többet és majd találsz egy édes, szép lányt aki szeret és nem buta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!