Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szép nők miért egyre butábba...

A szép nők miért egyre butábbak? Hogy lesz így normális bnom? F25

Figyelt kérdés

2013. nov. 26. 10:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

Fú de utálom ezt a szintezést ... Őszintén remélem, hogy nem a külsőre értetted. Olyan nyomiság külső alapján szintekbe pakolgatni az embereket.

Mert kérdező, te milyen szinten vagy? milyen kategóriába sorolod magad?

Egyébként köszi az általánosítást, nagyobb a valószínűség, hogy én egy buta nő vagyok.

Ne is haragudjatok, de ha ti úgy álltok a nőkhöz hogy 99%a buta, akkor ne is várjatok mást. Nagyon taszítanak az ilyen közhelyeket hirdető pasik, aztán még férfinak hiszik magukat. Örülök, hogy olyan férfiakat ismerek, akik nem hülyézik le szinte az összes nőt (és ezek után még okosnak gondoljátok magatokat?). Gratulálok, komolyan, szomorú, hogy ilyenek tanulnak egyetemen.

Talán nem tökéletesnek érzik magukat a nők, csak szeretnék, ha olyan párjuk lenne, aki nem csak átlagnak nézné, hanem a legszebbnek! Mert az a normális, amikor egy férfi a barátnőjét látja a legszebbnek. Legalábbis idáig ez volt a normális.

Amúgy kíváncsi vagyok hogy nálatok mit jelent a buta, mert ha azt, hogy nem érdekli a műszaki dolgok, az autók, vagy a horgászat, akkor behalok :D

Lehet nyugodtan lepontozni.

2013. nov. 26. 11:04
 12/23 A kérdező kommentje:
Egy szint alatt azt értettem, hogy neki is van normális érdeklődési köre, a bulizason vásárlások stb. Kívül.. Felőlem akár bolti eladó is lehet, ha lehet vele miről beszélni.. És emellett nem lenne rossz, ha meg fogja benne valami apróság különben is, szerintem igazán nem nagy elvaras. A nőknek ez az alap amit elvarnak, de ha egy nő üti ezt a szintet az meg már tökéletes nőt játszik.
2013. nov. 26. 11:09
 13/23 anonim válasza:

Akkor nincs más lehetőség: rossz helyen keresgélsz...

:T

2013. nov. 26. 11:14
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

Bárhogyan is nézzük, ez a férfiak hibája, legalábbis ők a probléma forrásai. Manapság egyre több férfi már azért nem udvarol, mint régebben, mert sok-sok lány könnyen megkapható, és pár szép szó után már ágyba vihető.

VISZONT

Mindezek előtt, hogy ez bekövetkezzen, arról van szó, hogy a férfiak túlzottan csorgatják a nyálukat a nőkre. Semmi férfihoz méltó tartást nem mutatnak, meglátnak egy pár nagy dudát, nagy, formás popsit, és már-már szinte pincsikutyává válnak, úgy loholnak a feltűnő, cicababa stílusú lányok után. Az ilyen r**bancokra pedig minden férfi azt mondja, hogy szép, miközben csak a vakolat meg a magassarkú tartja össze. Ennek eredményeképpen az ilyen nők elbízzák magukat, szinte csicskáikká teszik a férfiakat, a tenyerükön hordozzák őket, az van, amit ők mondanak. Köztudott, hogy az ilyen férfiak csak egónövelés céljából jók az ilyen nőknek, hogy ha napi nem 100, akkor 200x mondja el az aktuális barátnőjének, hogy ő milyen gyönyörű (miközben a lány szemernyi nagyképűséggel ezzel maximálisan tisztában is van). A nő elszáll, egy egoista hülye p*csa lesz, és mindennel foglalkozik, ami a külsőségeket illeti, csak azzal nem, amivel kéne (tanulás, munka, stb stb...).

2013. nov. 26. 11:34
 15/23 Noydra ***** válasza:
55%

Még egy általámosító szar, aki nem tud csajozni, ezért minden csaj buta :D

Ezennel te is kiérdemelted a GYK Premium tagságot az oldalon (simán osztanék ilyet).

Szerencsétlen ostoba :)

2013. nov. 26. 11:58
 16/23 anonim ***** válasza:

11:58

Néztél ma már tükörbe?

2013. nov. 26. 13:23
 17/23 anonim ***** válasza:

dzkg Bizonyára nézett! És már régóta válaszolgat a mindenért nőket hibáztatóknak! Nem alaptalanul.

Rájuk teljesen igaz az a mondás, hogyha "a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!"

Ha valamit nem találsz, akkor ne mást hibáztass, hanem azt a jót keresd, ami biztos hogy van! Ha nem találod akkor meg magadban keresd a választ, hogy miért nem találod!

Rengeteg szép csaj van, akivel lehet beszélni és empatikus. Csak ők valószínűleg azzal jönnének össze, aki nem ír olyanokat gyk-n névtelenül, hogy "a nők 99% hülye" meg nagyképű liba. Nevetséges, hogy itt számolják hogy 10 lányból 8 ezt meg azt csinálta... az ilyen statisztikusnak való nem társnak! Kiábrándító.

2013. nov. 26. 13:38
 18/23 anonim ***** válasza:
Na ne àltalànosíts èn értelmes vagyok, és a külsőmmel sincs különösebb bajom.
2013. nov. 26. 13:54
 19/23 A kérdező kommentje:

A férfiak hibája, hogy a nők így elk rvultak? Mert egy férfi beindul, ha meglat egy félmeztelen szép nőt.. Hát basszus legyen már bennük tartás.. Én sem mászkálok félmeztelenül azért mert bejon a nőknek az izmos felső test.. -. -

És nem hiszem, hogy gyökér lennék, nem azt mondtam, hogy minden szép nő ilyen, hanem azt hogy egyre több, és egyre nehezebb normális nőt találni, akit igazán meg lehet becsülni.. Attól hogy a férfiak 90 százaléka full bunkó, még csak dugni akár, a szép nők 80 százaléka egy olcsó ribi lett, tény ami tény a férfiak nagy része is idióta, de nekem ettől miért lesz jobb?

Azt a 20 szazalekot aki normális ugyan úgy nem találom meg sehol, mert sehova sem járnak el, ha meg leazolitjak őket, egyből bunkonak nézik a pasit.. Egyre többször botlok abba a 20 szazalekba.. Hát srácok akik csak dugni akartok remélem most örülök, mert szinte bárkit megdughattok, csak épp olyan nőnk nem lesz soha, akivel 20 évet le lehet élni.....

2013. nov. 26. 15:36
 20/23 A kérdező kommentje:

Noydra.. Minden alkalommal amikor szórakozó helyre megyek, 2,3 nővel beszelgetek, általában meg is adják a számukat, de a dolog mindig odáig tart, amíg ki nem derül, hogy nem akar komoly kapcsolatot.. Voltak páran akik már szórakozó helyen utaltak rá, hogy fel kéne menni egyikonkhoz dugni.. Túlzás nélkül kb hetente - 2 hetente dughatnek ismeretlen nővel, és én szivom meg, mert normális kapcsolatot keresek.. -. -

Mégis mit kéne tennem ez ellen?

Tényleg érdekel, taníts mester.. :)

2013. nov. 26. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!