Ha elkezdek tomegnovelot szedni, és 3 hónap alatt kigyurom magam, akkor több esélyem lesz a nőknél?
19 de ne a napi 4 kilóval gyere már.. Xd szerinted ki szed napi 4 kiló tömeg növelőt? Az rendesen kielegiti a retardalt fogalmát, ha szelsosegekbol indulunk ki, akkor szinte minden káros az egészségre, ezt nem tanítják az orvosin? :D
Ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy az ásvány víz káros, mert ha napi 18 litert megiszol tönkre teszi a vesédet..
Ja, rád emléksze, drága doktorúr, a múltkor is ezeket hajtogattad, és már akkor sem volt igazad, aztán besértődtél azon, hogy nem az a szentírás, amit az orvosok mondanak :D
Mondjuk ilyen logikájú orvosnak a kezébe a tollamat nem adnám, nem hogy az egészségem. Azzal kezded, hogy "a tömegnövelő káros", aztán te magad mondod, hogy valójában a túl sok fehérje, ami káros. De ahhoz nem muszáj tömegnövelő, se fehérjepor, tehát nem a tápanyag formája a káros, hanem a mennyisége! Tetszik érteni, drága ultraokos doktor úr?
A lexikális tévedésről nem is szólva. Senkit nem ismerek, aki 4 gramm fehérjét enne, vagy akár többet, tekintve, hogy marha felesleges, plusz marha nehéz. 2 a javasolt érték, maximum 3 szálkásításkor, akinek nagyon fontos az izommegtartás. A finomított szénhidrátokat meg pont a testépítők hanyagolják, az egyetlen kivétel az edzés utáni ~40 gramm. Az átlagember (köztük valószínűleg te is) jóval több finomított szénhidrátot eszik.
Ennyit rólad.
Napi 4/ttkg az extrém sok.Annyit senki se visz be.Napi 2 a testépítő szint..
És érdekes mödon nekem van 2 amatőr testépítő ismerősöm.Étrenden élnek,isszák a tömegnövelőt de se szervi sem egyéb bajuk nincsen sőt ők a legegészségesebbek akiket ismerek..mindketten 20+ éve tolják.
"19 de ne a napi 4 kilóval gyere már.."
Senki sem beszél 4 kg-ról. 4 g per testtömegkg-ról beszélünk.
Ami pedig a 4 g-t illeti pont testépítéssel foglakozó fórumon olvastam. A 2 g szerintem sem okoz komoly problémát egészen addig amíg nincs egyéb bajod, ami érintheti a vesét.
Az elég érdekes fórum lehetett és sajnos a fórumokon is bőven vannak hülyék.
2 az ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!