Ha elkezdek tomegnovelot szedni, és 3 hónap alatt kigyurom magam, akkor több esélyem lesz a nőknél?
Csak impotens p#cs leszel :D
Nem csak izom kell a nőknek, hanem duma is és normális személyiség.
Felszíneseknél lehet esélyed.
Amúgy ha az önbizalmad ettől nő, akkor megéri.
3 hónap alatt azért nem lesz annyira látványos, max ha eddig nem csináltál semmit, akkor megdob, hogy elkezdted, de utána csak lassul a fejlődés.
Először meg nem kieg kell, hanem étrend. Meg némi tájékozódás...
Ahogy a többieknek is: a tápkiegek nem okoznak impotenciát, nem okoznak felfújódást, nem okoznak semmit, csupán tápanyagok. Egy tömegnövelő pl. fehérje és szénhidrát keveréke, utóbbiból elterjedt olcsó összetevő a közönséges szőlőcukor, vagy a maltodextrin, amit ha megnéztek, elég sok mindenben benne van.
Emberek! A tömegnövelő csak egy extra adag fehérjét és ch-t biztosít..mint 2 szelet csirke krumplival.
3 hónap alatt meg rohadtul nem leszel izmos.Sehogy sem.
Egyszer már csináltam egy másfél hónapos kúrát, és elég látványos volt és akkor még nem volt pénzem más táp kiegeszitokre is, most havi 30 simán belefer, és a hatás garantált, mert kisebb mennyiségben is megvolt.. A kérdés, hogy megéri e, több esélyem lesz e, ha vonzóbb vagyok ránézésre egy nőnél?
Az ismeretlenül beszologato embereknek meg csak annyit tudok mondani, hogy amit csináltok, az a szánalmas nem én, kedves net huszárok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!