Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak vélemény? Miért ilyen?

Férfiak vélemény? Miért ilyen?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen megismerkedtem egy férfival, aki nagyon szimpatikus. Egy idő után beszélgetni kezdtünk, viccelődött, flörtölt. Nyíltan a munkatársaim előtt, aminek az lett a vége, hogy a munkatársaim szóvá tették, hogy csak miatt jár oda. Azóta nem jön oda hozzám, szerintem meghallotta. De sokszor látom, hogy messziről figyel és sokszor belebotlok műszak váltáskor is. Persze pont véletlenül ott van dolga, ahol nekem. Mi járhat a fejében? Van köztünk kor különbség az ő javára. Lehet azért?
2013. nov. 27. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Megy akar kúrni, ezért kerülget. A fxxxszát vonzod ő meg megy vele.:D
2013. nov. 27. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
remélem nem gond, hogy nem férfiként írok, de velem is ez volt melohelyen, a srác ott tartott, hogy megakar ismerni, kíváncsi volt rám, egy idő múlva meg már nem jött, maradt a bnője mellett..de ez a fázis tipikusan az érdeklődő szakasz nála,de még nem döntött akar e téged.ha dönt akkor munkán kívül akar majd veled találkozni, számot cserél, szóval lép.ha pozitívan dönt.
2013. nov. 27. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert tetszel neki. De ezt te is tudod.
2013. nov. 27. 16:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, igen, de ezek után nem vagyok biztos benne.
2013. nov. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!