Nálam miért mindig csak az idősebb férfiak kezdeményeznek?
Figyelt kérdés
Na jó, 1 kivétel volt, de a többi mind idősebbek csak. 22 múltam és a korombeli fiúk soha nem kezdeményeznek nálam, mi lehet az oka? Az idősebbek úgy vannak, hogy nekik mindegy, csak fiatal legyen, vagy mi?2013. nov. 23. 18:44
1/16 anonim válasza:
Dettó ugyanígy vagyok én is :/
Bár én mondjuk örülök is neki ...!
2/16 anonim válasza:
Én sosem jöttem ki a velem egyidős srácokkal úgyhogy én is csak örülök neki ha idősebb pasik teszik a szépet. A barátom is idősebb nálam több mint 5 évvel
3/16 anonim válasza:
Talán idősebbnek tűnsz a korodnál, vagy félnek tőled a veled egykorúak mert túl jól nézel ki és nem vállalják a kockázatot.
4/16 anonim válasza:
70-80 éves korodban hidd el, jobb lesz a helyzet
mi férfiak, nem élünk olyan sokáig
5/16 anonim válasza:
Én férfiból vagyok és 23 éves is. Ráadást sokszor is kezdeményezek főleg nappal. Sokan meg is lepődnek ezen.
6/16 A kérdező kommentje:
Inkább fiatalabbnak tűnök. Egyébként nem ismerkedési szándék miatt tettem fel a kérdést.:) Viszont engem sem zavar, mert nekem is az idpsebbek tetszettek mindig, csak ez olyan fura, hogy a velem egykorúak nem szoktak kezdeményezni és kíváncsi lennék, hogy mik lehetnek az okai. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy nekik nem adok jeleket, az téved, pl. ha valaki mosolyog én is stb..., tehát nem ezen múlik szerintem.
2013. nov. 23. 18:49
7/16 anonim válasza:
Szerinted mégis honnan tudjuk, hogy miért pont azok a férfiak próbálkoznak nálad akik, és nem mások?
8/16 A kérdező kommentje:
Olvas el jobban, amiket írtam, utolsó! Akkor majd meglátod, hogy általánosságban vagyok kíváncsi rá, hogy mik lehetnek az okok!
2013. nov. 23. 18:51
9/16 anonim válasza:
Az idősebb férfiak talán jobban a kezdeményezésben. 30 év és felette ritkán látok olyan kérdést, hogy "nem merek oda
menni egy lányhoz", stb stb... A fiatalok meg itt sírnak,
hogy "hogyan kérdezzem meg?..."
Így már csak a számok alapján is nagyobb az esélyed, hogy
egy idősebb pasi szólít meg :)
10/16 anonim válasza:
Én 20 vagyok, és én pont hogy a velem egykorú, és fiatalabb lányokkal nem jövök ki... túl gyerekesek :) Én már valahogy kinőttem a bulizós korszakom, szeretnék komoly kapcsolatot, nem ilyen 2 hónaposakat sex miatt... de a velem egykorú lányok még mind a diszkóba rázzák a seggüket, az idősebbek még meg sem akarnak ismerni, rögtön besorolnak barátzónába, mert fiatal vagyok :) Pont 21-22 éves lányoknál szoktam próbálkozni(még itt is sok a buli mániás), de mind idősebb fiukat keres. Puhatolóztam már náluk, és állatába ilyen 25-30 éveseket szeretnének... Talán ezert nem próbálkoznék én se nálad, mert már lassan belefáradtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!