Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nálam miért mindig csak az...

Nálam miért mindig csak az idősebb férfiak kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
Na jó, 1 kivétel volt, de a többi mind idősebbek csak. 22 múltam és a korombeli fiúk soha nem kezdeményeznek nálam, mi lehet az oka? Az idősebbek úgy vannak, hogy nekik mindegy, csak fiatal legyen, vagy mi?
2013. nov. 23. 18:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsónak még annyit, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam bulizni.
2013. nov. 23. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Akkor én vagyok mázlista... 1 hét alatt 20 csajjal kezdtem ismerkedni facebookon, mikor megkérdeztem mit szeretnek csinálni, ez, az, meg bulizni. Következő kérdésem gyakran szoktál diszkóba járni ? Igen...

Mondjuk én szeretem a csini csajokat, es hat a diszkóba 90%a a lányoknak szép :) Most ne sértődj meg lehet te nem vagy annyira az, és azért nem jársz gyakran bulizni.

2013. nov. 23. 19:18
 13/16 A kérdező kommentje:

Persze, biztos azért nem járok bulizni, mert ronda vagyok, ez nagy megállapítás volt.-.-'

Akkor szted ez úgy van, hogy, aki szépnek születik, az evidens, hogy szeret bulizni is, aki rondának az nem, igaz? Biztos az anyatejjel szívjuk ezt is magunkba mi, lányok.

Egyébként megsúgom, hogy barátnőm kifejezetten szép és ő sem járt sosem bulizni. (Magamról csak azért nem mondok véleményt, mert nem akarom, hogy elfogultsággal vádoljon bárki is.)

2013. nov. 23. 19:25
 14/16 A kérdező kommentje:
És igen, nagy mázlista vagy, hogy olyan lányokkal ismerkedhetsz, akiknek az a hétvégi program, hogy a sárga földig leisszák magukat (mert azért annyi buliban voltam, hogy ezt láttam, inkább ez az oka, hogy nem járok ilyen helyekre, mert sosem tudtam, hogy ebben mi a jó).
2013. nov. 23. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen tudom tudom :) Ezt már sokan mondták, hogy nem minden szép lány jár bulizni amikor csak megteheti, de akkor mutathatna már nekem valaki egy ilyen bányát, ahol ezeket lehet találni :D Mert én eddig nem találtam 1et sem, pedig suliba is sokat ismerkedtem, meg kb 280 ismerősöm van Fb-n, abból 200 lány, amiből kb. 130-at azért vettem fel, hogy ismerkedjek velük, és hát mind azt mondta hogy szeret bulizni :)
2013. nov. 23. 19:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Akkor rossz helyen keresgélsz.:)
2013. nov. 23. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!