Samandra kérdése:
Mit jelent az egy férfinél (31 éves), hogy ha négyszemközt kedves, de mások előtt piszkál?
Figyelt kérdés
A munkatársamról van szó, eléggé külön kategória, nem az a közvetlen ember. Valamiért mégis elkezdett odajárogatni hozzám beszélgetni szünetekben és közösségi oldalon is szoktunk dumálgatni. Általában ő jön oda hozzám, igaz elég gyakori a "Na mi van?" megszólítás, amit csak nekem szokott mondani, a többiekkel nem beszél ilyen "haveri" nyelven. Én vagy 2-3 alkalommal mentem oda hozzá, de átnézett rajtam, a többi kolléga előtt lekezelően bánik velem és mikor látja, hogy elhúzom a szám, kapok egy üzenetet, hogy "Nehogy megsértődj! :)" Az a helyzet, én nagyon vonzódom hozzá, de az ideáljának pont az ellentéte vagyok, viszont velem tud dumálni fociról is, az biztos hogy bír, mint havert, csak nem tudom... Van még jóban csajokkal a melóhelyen, de egyiket sem szekálja, nekem meg beszólogat (főleg ha kikap a csapatom), viccelődik velem és páran azt mondták, ez pont olyan, mint amikor az óvodában a kisfiú szekálja azt a lányt, aki tetszik neki :) Na de mit jelent ez felnőtt nyelven?????? :)2013. nov. 27. 12:42
1/7 anonim válasza:
elég gyerek szinten lehet agyilag.
2/7 anonim válasza:
Nem olyan különleges. Aki szereti a focit, és még így is viselkedik, az már nem lehet az.
3/7 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, így próbálja leplezni. Elég gyerekesen...de várd ki a végét :) lassan majd áthív magához "focit nézni".
4/7 anonim válasza:
Egyszerűen csak arról, hogy mások előtt nem vállalja fel azt, hogy vonzódik hozzád.
Normális férfi nyíltan, büszkén felvállalja az olyan neki tetsző nőt, akit társaként is el tudna képzelni, de a dugnám, de nem dicsekednék vele kategóriába sorolt nőket már nem.
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy fél. Méghozzá attól, hogy mi van, ha visszautasítod? Te nem bírnád áthívni magadhoz (ESTE!) meccset nézni? mert el bírom képzelni, hogyha igazából járnátok és elhinné, hogy ő is tetszik Neked, akkor már fel merne vállalni. (De munkahelyen az a baj, hogyha kiderül, hogy pl. pocsék vele az ágyban, akkor szakítasz vele, de mindennap látjátok egymást és utána kerülgetitek, mint macska az almot.)
7/7 A kérdező kommentje:
Nos, már invitáltam közös meccs nézésre, nyilvános helyre, annyit felelt, hogy még nem tudja... Nem vagyok beljebb :) Köszönöm az eddigi hsz-eket!
2013. nov. 28. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!