Szegyell a parom?
Akkor csak simán egy tuskó paraszt srác, mert az életkora alapján nem így kéne viselkednie.
Nyílván a barátok is fontosak, de van neki egy barátnője is, jelen esetben te, és ez köteleségekkel jár.
Szerintem a kapcsolatot szégyelli, de azért kérdeztem hány évesek vagytok, mert ez a fiatalabb korosztályra jellemző.
Szerintem ne erőltesd ezt a kapcsolatot, úgyis csak 2 hónap..később csak egyre rosszabb lesz úgyis.
A barátod egy éretlen tuskó. Ennyit jelentesz neki meg a kapcsolatotok. Mi az, hogy összetalálkoztok és külön vagytok? Ekkora tahót te jó ég!!! Ez nem kapcsolat. Ez róla szól meg arról, hogy legyen kéznél valaki ha épp nő kell neki.
A kapcsolat magánügy? Mióta? Talán a hálószobában történtek igen de az, hogy együtt vagytok...
Nem akarlak elkeseríteni de pont fölöttem lakik egy ilyen magánügyes fazon két kisgyerekkel meg egy épületesen naiv feleséggel.
A kaputelefonra a postaládára csak a pasi neve van kiírva, a face oldalán nincs ott a felesége de még csak ismerősként sincs bejelölve!!
Elmondanám, hogy amikor az asszonyka meg a gyerekek eltirhulnak vidékre a nagyihoz hétvégén napokra, ahová persze ez a "magánügyes" pasi sosem megy menetrendszerűen pár óra múlva mindig megjelenik egy kevésbé lestrapált szőke cica majd pár óra múlva mosolyogva távozik.
Érdekes, hogy sose jön akkor, amikor a család is itthon van de, ahogy a feleség eltűnik pöccre ott van.
Így kell lealázni egy nőt. Veled is ezt teszi a kis taknyos párod. Ha van egy kis eszed meg egy kis méltóság benned akkor kiosztod és szépen dobod.
Keressen valami árnyéklányt, aki úgy pattog, ahogy ő fütyül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!